(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) Αποκαλυπτήρια για τη νέα Toyota Supra Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 13:24

Έστω και καμουφλαρισμένη, η νέα Supra εντυπωσίασε στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood.

Η Toyota αποφάσισε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των φίλων της (και όχι μόνο), καθώς παρουσίασε στο φετινό Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, την -έστω καμουφλαρισμένη- νέα Toyota Supra! Το ιαπωνικό μοντέλο με το όνομα «θρύλος» στην ιστορία της αυτοκίνησης, βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην επίσημη παρουσίαση του και παρά το απαραίτητο καμουφλάζ, δεν μπορούσε να κρύψει τον σπορ χαρακτήρα του.

Daily Predictor* με έπαθλο* €125.000 μετρητά* σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Σύμφωνα με τα ελάχιστα που έχουν διαρρεύσει για τη νέα Supra, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της τον Ιανουάριο του 2019, στην Έκθεση του Ντιτρόιτ, ενώ θα εφοδιάζεται με 3λιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 340 ίππων και 500 Nm ροπής, με την κίνηση αυστηρά στους πίσω τροχούς, σε συνεργασία με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Οι εκπλήξεις δεν αποκλείονται, με μία έκδοση 200 ίππων από 2λιτρο turbo κινητήρα να βρίσκεται υπό συζήτηση, καθώς και μία κορυφαία και ισχυρότερη με την υπογραφή της Gazoo Racing. Για την ιστορία η νέα Supra εξελίχθηκε παράλληλα με την BMW Z4, με κοινά μηχανικά μέρη, αλλά σίγουρα διαφορετική φιλοσοφία και εμπορική στόχευση.

 

Οικονομία