Θα παίρνουμε και 15ο μισθό! Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2012 18:06

Πέσαν όλοι πάνω στην κυβέρνηση ότι θα κοπεί ο 14ος μισθός… Χωρίς ντροπή τα παπαγαλάκια φώναζαν τόσο καιρό ότι o Αντώνης θα κόψει δώρο Πάσχα και επίδομα αδείας! Καμία σχέση…

Στην κυβέρνηση υπάρχει το ΠΑΣΟΚ είναι σοσιαλιστικό κόμμα, ρε πουθενάδες… Υπάρχει κοτζάμ αριστερός ιδεολόγος, ο Φώτης ο Κουβέλης. Αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι ευαίσθητος με το δράμα των φτωχών.

Ο ΓΑΤΑδότης σας αποκαλύπτει ότι όχι μόνο δε θα πειραχθεί ο 14ος μισθός αλλά θα μπει τσόντα και ένας 15ος! Απίστευτο; Κι όμως, σύντροφοι, λεφτά υπάρχουν, γιατί να μην τα μοιράσει ο Στουρνάρας στον λαό; Ορίζεται, λοιπόν, ότι οι μισοί υπάλληλοι αρχές Νοέμβρη και οι άλλοι μισοί αρχές Μάη θα παίρνουν διπλάσιο μισθό. Έτσι για να πάρουν μια ανάσα βρε αδερφέ… Ω, συγκυβερνήτες, σας ευχαριστώ!

Απλώς, θα υπάρχει μια ειδική ρύθμιση. Θα κοπεί το 3% του πρώτου μισθού, το 6% του δεύτερου, το 34% του τρίτου, το 57% του τέταρτου, το 11% του πέμπτου, ο έκτος και ο έβδομος θα μείνουν ανέπαφοι, το 22% του όγδοου και μόλις το 1,5% του ένατου, το 39% του δέκατου, το 5% του ενδέκατου, το 8% του δωδέκατου, το 39% του επιδόματος αδείας, το 11% του δώρου Πάσχα, το 56% του δώρου Χριστουγέννων και το 100% του 15 μισθού.

Συμπέρασμα: παίρναμε 14 μισθούς προ κρίσης, τώρα θα παίρνουμε 15! Αχ μωρή ΝΔάρα, ήρθες και έφαγε ψωμάκι ο λαός!

Τέλος πάντων, μην ακούσω κανέναν εγκάθετο να ειρωνεύεται τον πρωθυπουργό. Ο άνθρωπος δικαιώθηκε. Το έλεγε πριν τις εκλογές ότι θα πάρουμε ανάσα…

Και επειδή είμαι ΠΑΣΟΚ (όλοι οι νεοέλληνες ΠΑΣΟΚ γεννιούνται), άρα ξέρω από οικονομία (30 χρόνια μίζες, έχω φάειιιι) να δώσω και μία συμβουλή στον υπουργάρα των οικονομικών: τα τσιγάρα μην τα πειράξεις: ο κόσμος το έχει ανάγκη το τσιγαράκι μετά το σεξ. Άσε που φτηνά τσιγάρα, ίσον περισσότεροι ψόφιοι από καρκίνο. Να πως σώζουμε και το συνταξιοδοτικό!

Και για το κλείσιμο: οι περικοπές στο εισόδημα των μικρομεσαίων υπαλληλάκων, θα τεθεί προς… δημόσια διαβούλευση; Θα πέσουν στις κόκκινες γραμμές του Κουβέλη; Ή θα κρυφτούν από τον νέο ήλιο του ΠΑΣΟΚ;

ΓΑΤΑδότης σας ο Στέλιος Ποτηράκης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οικονομία