21 Δεκεμβρίου. Εσείς; Big Bang. Εμείς; Big Bank… Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012 08:46

Ο πλανήτης όλος περιμένει έντρομος την 21η Δεκεμβρίου διότι οι Μάγιας το έχουν πει καθαρά: ό, τι έζησε ο πλανήτης, έζησε, όσο τον ισοπεδώσαμε, τον ισοπεδώσαμε, τώρα τέλος.Φινίτο. Τετέλεσται. Για να στο πω πιο απλά, φίλε Μπάμπη, ακόμη κι αν κέρδισες το Λόττο εχθές, δε θα κάνεις ποτέ το όνειρο σου (να κάνεις το γύρο του κόσμου) πραγματικότητα. Διότι τώρα που βρήκες τα λεφτά, θα χάσεις τον κόσμο. Μια ζωή άτυχος.

Για φαντάσου να έχουν δίκιο τελικά αυτοί οι Μάγιες οι μέλισσες…

- Πριν και πάνω από όλα, θα δικαιωθεί η πρωθυπουργάρα μας που τόσο καιρό μας έλεγε ότι τα μέτρα του τρίτου μνημονίου θα είναι και τα τελευταία. Θα πέσουν μέσα, βέβαια, και αυτοί που έλεγαν ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση δεν έχει πολύ μέλλον μπροστά της.

- μία άλλη πολύ σημαντική εξέλιξη θα είναι ότι – έστω και οριακά – το ΠΑΣΟΚ θα δει τον κόσμο, επιτέλους, να καταστρέφεται και θα είναι ακόμη κόμμα με βουλευτές στη Βουλή. Οποία δικαίωση για τον στρατηγό Βενιζέλο.

- θα πέσει μέσα στις προβλέψεις του, ο αγαπημένος μου, ο συγκυβερνήτης, ο αριστερός, ο φιλάνθρωπος, ο Φώτης ο Κουβέλης. Που τόσο καιρό έλεγε στους συνεργάτες του: «θα στηρίξω μέχρι τέλους τον Αντώνη» και «δε τα σπάω με τον φίλο μου τον Βαγγέλη, ο κόσμος να χαλάσει».

- δε θα προλάβει ο Μπογδάνος να ξανακαλέσει τον Μιχαλολιάκο για να πάρει τη δική του ρεβάνς ενώ ο Τσίπρας θα καταφέρει το ακατόρθωτο: δε θα βγει ποτέ πρωθυπουργός της Ελλάδας. Έχει άδικο μετά να λέει ότι τον ΣΥΡΙΖΑ τον πολεμούν Θεοί και δαίμονες;

- ο Φουστέρ δε θα έχει την ευκαιρία να εξιλεωθεί για τις… δεκάδες χαμένες ευκαιρίες του σε ντέρμπι, ούτε θα επιστρέψει ποτέ ο Ερνέστο στον Πειραιά. Η ΑΕΚ θα πάει μέχρι το τέλος (του κόσμου) στη μεγάλη κατηγορία και ο Τσάκας δε θα προλάβει να φέρει τον πρίγκιπα στην Πανάθα.

- δε θα προλάβουμε να δούμε ποτέ την πλήρη λίστα Λαγκάρντ. Ακόμη χειρότερα; Δε θα προλάβουμε να δούμε μια τελευταία φορά την Έλενα Παπαβασιλείου στο Dancing with the stars.

- θα καταστραφεί ο πλανήτης και εμείς θα έχουμε καταφέρει να ξεπλύνουμε μπόχα δεκαετιών, έχοντας συλλάβει μόνο τον Άκη και τον Λάκη.

- εμείς εδώ Στο ΧΩΝΙ θα έχουμε φτύσει αίμα για να ετοιμάσουμε για εσάς νέο διαστημικό σάιτ, το οποίο θα χαρούμε για καμιά βδομάδα… Αστοχία. Και όσοι κληρώθηκαν για να πάνε εκείνη την Παρασκευή στο θέατρο, θα μείνουν με τις προσκλήσεις στο χέρι. Α, και δε θα μάθουμε ποτέ πως ο Αγόρης θα δώσει 200.000 ευρώ στο Μπενάκειο.

Τουλάχιστον, ας γίνει η καταστροφή νωρίς την Παρασκευή, να γλυτώσουμε, αδερφέ, το ξενύχτι για να βγει η εφημερίδα.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ (ευτυχώς χωρίς τον Πρετεντέρη)

Ωπ. Και τώρα έφτασε η ώρα που όλοι περιμένατε επειδή ξέρετε ότι εμείς εδώ στον Γαταδότη, δεν κοροϊδεύουμε, κάνουμε ρεπορτάζ. Η ώρα της αλήθειας. Η στιγμή της αποκάλυψης για την Αποκάλυψη.. Μάθετε, λοιπόν, και χαλαρώστε ότι η συντέλεια του κόσμου ΔΕΝ αφορά την Ελλάδα.

Έχουμε ήδη υπογράψει από το μνημόνιο 2 ότι δεσμευόμαστε να μην συμμετέχουμε στην καταστροφή μέχρι να ξεπληρώσουμε τα χρέη μας. Δε μας πιστεύετε; Ρωτήστε τον Μιχάλη τον Χρυσοχοϊδη να σας το επιβεβαιώσει.

Υπάρχει ρητά καταγεγραμμένο ότι εμείς θα καταστραφούμε αφού δώσουμε πίσω όλα τα λεφτά στη Γερμανία. Και τι πάει να πει ότι δεν θα υπάρχει Γερμανία; Ο Στουρνάρας είναι μπεσαλής και τίμιος άνθρωπος.

Είπε στα αφεντικά του ότι θα ρουφήξει το αίμα και του τελευταίου Έλληνα και μετά θα αποσυρθεί. Οπότε μη χαίρεσαι αναγνώστη μου. Δε σε σώζει ούτε η συντέλεια… Ενώ λοιπόν ο πλανήτης θα βιώνει το Big Bang, εμείς ατάραχοι θα συνεχίσουμε να ζούμε το φαινόμενο του Big Bank.

ΓΑΤΑδότης σας ο Στέλιος Ποτηράκης

Οικονομία