ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή βίντεο που κυκλοφόρησε η ΝΔ: "Ποια είναι η θέση της ΝΔ για την αξιολόγηση;" Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 11:33

Απάντηση στο βίντεο που συνέθεσε η ΝΔ με δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών για το θέμα της αξιολόγησης, έδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στην κρισιμότερη φάση της διαπραγμάτευσης για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης», σημειώνεται στην ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος, «η ΝΔ επέλεξε, αντί απαντήσεων, να αναρτήσει βίντεο-κοπτοραπτική με δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης. Δεν φτάνει που υπονομεύει τη διαπραγμάτευση εντός και εκτός των συνόρων της χώρας, έχει το θράσος να κάνει και βίντεο, ως άλλη μια απόδειξη του πολιτικού της εξευτελισμού. Τι είναι, όμως, αυτό που λείπει από το βίντεο της ΝΔ;», είναι το, ρητορικό, ερώτημα του ΣΥΡΙΖΑ που απαντά στη συνέχεια: «Φυσικά, αυτό που δεν τολμάει να εκστομίσει μπροστά στον ελληνικό λαό: τη θέση της αναφορικά με την αξιολόγηση.

Θα μας διαφωτίσει, επιτέλους, το κόμμα του Κ. Μητσοτάκη για τη θέση του σχετικά με τις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ; Θα μας πει αν συμφωνεί με τις εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας; Ή θα πάει στον κ. Σόιμπλε να κάνει καμιά παρουσίαση πίσω από κλειστές πόρτες;», είναι τα ερωτήματα που θέτει το κυβερνών κόμμα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.