Καταστροφολόγοι, έφτασε η ΣΦΑΛΙΑΡΑ που σας έταξε Το ΧΩΝΙ: 3,9% το πλεόνασμα του 2016 Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 12:24


Κάποιοι είχαν αγωνία για τις ανακοινώσεις σχετικά με το πρωτογενές πλεόνασμα της χώρας το 2016. Όχι, βέβαια, αυτοί που διαβάζουν Το ΧΩΝΙ!

Διότι Το ΧΩΝΙ είχε - με βάση τις αναλύσεις, τη μελέτη και το ρεπορτάζ του - ενημερώσει ήδη από την Κυριακή για αυτά που οι άλλοι έμαθαν το πρωί της Παρασκευής!

Και είχε προειδοποιήσει τους καταστροφολόγους της ΝΔ και τους τηλε-παπαγάλους της διαπλοκής. Έρχεται... σφαλιάρα. Και η σφαλιάρα ΗΡΘΕ.

Το πρωτογενές πλεόνασμα του 2016 είναι 3,9% σύμφωνα με τους κανόνες της Eurostat και της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Θάνος Θανόπουλος.

Δείτε το και με τα μάτια σας:

0909


Το είδατε; Το χορτάσατε; 3,9% του ΑΕΠ πλεόνασμα και 6,9 δισ. σε ευρώ.


Να θυμηθούμε τώρα τι έγραφε Το ΧΩΝΙ που βρέθηκε στα περίπτερα όλης της χώρας το Μεγάλο Σάββατο;


43


Το ΧΩΝΙ σας έλεγε για 3.8-4% και βγήκε επίσημα 3,9%
.

Το ΧΩΝΙ σας έλεγε για πρωτογενές πλεόνασμα πάνω από 6.5 δισ. ευρώ και ανακοινώθηκε πρωτογενές 6.9 δισ.

Και τώρα καλείστε να σκεφτείτε ψύχραιμα: Το ΧΩΝΙ, επίσης, εδώ και καιρό, σας φωνάζει ότι η οικονομία πάει καλά, ότι η χώρα ανακάμπτει, ότι η εποχή της επιτροπείας τελειώνει.

Ο Κυριάκος, η Φώφη, ο Άδωνις, ο ΣΚΑΪ και οι λοιπές συστημικές μονάδες παραπληροφόρησης σας λέει ότι η χώρα πάει στο διάολο.

Ένας από τους δύο λέει την αλήθεια. Ελπίζουμε με τα παράπανω νούμερα (αυτά που ανακοινώθηκαν ΣΗΜΕΡΑ και αυτά που είχε προβλέψει Το ΧΩΝΙ μία εβδομάδα πριν) να σας βοηθήσαμε να αποφασίσετε πιο εύκολα.

Αυτά σας έλεγε Το ΧΩΝΙ:

44

Αυτά σας έλεγε Το ΧΩΝΙ. Και αν θέλετε να διαβάσετε ολόκληρη την ανάλυση μπορείτε να την βρείτε ΕΔΩ.

Και που να δείτε τι θα σας πει Το ΧΩΝΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ! 

Μη χάσετε για κανένα λόγο Το ΧΩΝΙ, λοιπόν, αυτήν την Κυριακή. Για να είστε σίγουροι ότι θα μάθετε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ που θα σας κρύψουν από τα κανάλια.