ΒΙΝΤΕΟ - Μην πιστεύετε την ΑΛΗΘΕΙΑ! Να εμπιστεύεστε την... ΒΡΟΥΤΣΤΑΤ! Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 14:07


Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση Τσίπρα δημιουργεί εκατοντάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας. Εσείς, όμως, να βλέπετε ΣΚΑΪ και να πιστεύετε τον... Βρούτση!

Είχαν που είχαν τα νεύρα τους γιατί έβλεπαν ότι η χώρα είναι κοντά στη σωτηρία, μετά την απόφαση του Eurogroup που εξασφάλισε το οριστικό τέλος των μνημονίων και την έξοδο της Ελλάδας από την επιτροπεία εντός του 2018, έχασαν και τα τελευταία ίχνη αξιοπρέπειας που τους είχαν απομείνει...

Βγήκε ο Γιάννης ο Βρούτσης στον ΣΚΑΪ και τόλμησε να πει ότι έχουν χαθεί 200.000 θέσεις εργασίας! Και δεν το είπε μία φορά. Το είπε... τρεις. Για να το εμπεδώσουμε. Δείτε λίγο το βίντεο...

 

Μια πρώτη παρατήρηση θα ήταν ότι ειδικά ο Βρούτσης είναι ΝΤΡΟΠΗ να μιλάει για κομμένες συντάξεις και χαμένες θέσεις εργασίας. Η πολιτική του ιστορία δεν του το επιτρέπει. Είναι ο ΣΦΑΓΕΑΣ των συντάξεων, είναι το ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ του Σαμαρά και εκ των πρωταγωνιστών στη βάναυση εξαθλίωση των Ελλήνων μέσω των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που με προθυμία εφήρμοσε.

Αλλά ας το προσπεράσουμε αυτό. Γιατί το πρόβλημα δεν είναι ότι μιλάει ο Βρούτσης. Το πρόβλημα είναι ότι ο Βρούτσης λέει ξεδιάντροπα ΨΕΥΔΗ.

Και είναι και τόσο θρασύς που παραποιεί τα στοιχεία κάνοντας τις νέες θέσεις εργασίας... χαμένες θέσεις εργασίας. Γιατί τα ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία λένε ότι δημιουργήθηκαν πάνω από 200.000 νέες θέσεις εργασίας το πρώτο πεντάμηνο του 2017 και ο Βρούτσης μίλησε για 200.000... χαμένες θέσεις εργασίας.

Μπορεί, βέβαια, για τον πολέμιο της εργασίας, Βρούτση κάθε νέα θέση να είναι... χαμένη. Ποιος ξέρει με δαύτους και το πάθος τους για ισοπέδωση της Ελλάδας...

Εσείς έχετε δύο επιλογές. Η μία είναι να πιστέψετε τον Βρούτση και τα... στατιστικά του. Την... ΒρουτΣΤΑΤ...

Η άλλη είναι να πιστέψετε την ΑΛΗΘΕΙΑ όπως αποδεικνύεται από τα επίσημα στοιχεία. Το ΧΩΝΙ πρόσφατα σας την έχει παρουσιάσει αυτήν την αλήθεια. Θέλετε να τη θυμηθούμε ξανά; 

Γιαννάκη Βρούτση ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ!Πάνω από 200.000 νέες θέσεις εργασίας το πρώτο πεντάµηνο

Μόλις την περασµένη Πέµπτη (σ.σ 8 Ιουνίου) δηµοσιεύθηκαν τα αποτελέσµατα του Μαΐου του συστήµατος ΕΡΓΑΝΗ, που καταγράφει την πορεία της απασχόλησης στον ιδιωτικό τοµέα. Και τι έδειξαν αυτά τα αποτελέσµατα; Ρεκόρ 17ετίας! Για την ακρίβεια, ακόµη ένα νέο ρεκόρ…

Συγκεκριµένα, συνυπολογίζοντας προσλήψεις και αποχωρήσεις, το µήνα Μάιο καταγράφηκε θετικό ισοζύγιο κατά 89.534 θέσεις εργασίας, επίδοση που είναι «η υψηλότερη καταγεγραµµένη θετική επίδοση ισοζυγίου µηνός Μαΐου από το 2001 έως σήµερα». Δηλαδή, το Μάιο του 2017 δηµιουργήθηκαν τόσες νέες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τοµέα, όσες δεν έχουν δηµιουργηθεί κανέναν άλλο Μάιο από τους 17 προηγούµενους! Αυτό σηµαίνει… νέο ρεκόρ! Οµως, το δελτίο Τύπου του συστήµατος ΕΡΓΑΝΗ δεν είχε µόνον αυτό το ρεκόρ. Υπήρχε και άλλο…

Ρεκόρ και στο 5µηνο

Αφού έχουν µετρηθεί οι 5 πρώτοι µήνες του έτους (ξεχωριστά ο καθένας), µπορεί να υπολογιστεί (και να αξιολογηθεί) και το συνολικό αποτέλεσµα του πρώτου 5µήνου του έτους. Συνολικά, στο πεντάµηνο, λοιπόν (για την περίοδο Ιανουαρίου - Μαΐου 2017), οι αναγγελίες προσλήψεων ανήλθαν σε 924.321 θέσεις εργασίας και οι αποχωρήσεις έφτασαν τις 709.017.

Αυτό σηµαίνει ότι το ισοζύγιο ήταν θετικό κατά 215.304 νέες θέσεις εργασίας «αποτελώντας την υψηλότερη επίδοση πρώτου πενταµήνου έτους από το 2001 µέχρι σήµερα»! Ρεκόρ 17ετίας δηλαδή… και στο πεντάµηνο. Οµως, αυτά δεν είναι τίποτα…

Ρεκόρ… εδώ και δύο χρόνια συνεχώς!

Αν κανείς ενηµερώνεται από το ΣΚΑΪ ή τα παρόµοιας αξιοπιστίας συστηµικά µίντια του τόπου, ασφαλώς αυτά που θα διαβάζει Στο ΧΩΝΙ… θα του φαίνονται «κινέζικα»! Αφού ΟΛΟΙ οι άλλοι του λένε ότι βυθιζόµαστε στην ύφεση και καταστρεφόµαστε κάθε µέρα και πιο πολύ… πώς είναι δυνατόν να πιστέψει (αυτός ο καηµένος ο πολίτης) ότι σπάµε ρεκόρ στην αύξηση της απασχόλησης; Δεν µπορεί να το πιστέψει. Και αυτό ακριβώς αποδεικνύει το µέγεθος της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης, που υφίσταται ο ελληνικός λαός.

Οπως άλλωστε δεν µπορούν (ή κάνουν ότι δεν µπορούν) να αντιληφθούν τα επίσηµα στοιχεία και οι γνωστοί τηλε-πλιατσικολόγοι, που -φανταστείτε- έφτασαν στο σηµείο να αφήνουν υπαινιγµούς ότι δήθεν τα στοιχεία έχουν παραποιηθεί!!! (Το µυαλό τους παραποιήθηκε από τις τσιρίδες του Αδωνι, να τους πει κάποιος).

Σε κάθε περίπτωση, η αλήθεια είναι ότι σύµφωνα µε το σύστηµα ΕΡΓΑΝΗ, ρεκόρ στην αύξηση της απασχόλησης σπάσαµε:

▶ Το Μάρτιο του 2015.
▶ Τον Απρίλιο του 2015.
▶ Το Μάιο του 2015.
▶ Το Μάρτιο του 2016.
▶ Τον Απρίλιο του 2016.
▶ Τον Ιούνιο του 2016.
▶ Τον Ιούλιο του 2016.
▶ Το Φεβρουάριο του 2017.
▶ Το Μάρτιο του 2017.
▶ Τον Απρίλιο του 2017.
▶ Το Μάιο του 2017.

Τους 11 παραπάνω µήνες -για να γίνει πλήρως αντιληπτό- σπάσαµε ρεκόρ στην αύξηση της απασχόλησης, από το 2001 και µετά. ΡΕΚΟΡ! Οµως, τα κανάλια δεν µας είπαν ποτέ το παραµικρό! Το αντίθετο έλεγαν, ότι η ανεργία καλπάζει! Την ίδια στιγµή, που στη χώρα σπάζαµε τα ρεκόρ, το ένα µετά το άλλο!!! Επίσης, να τονίσουµε ότι εκτός από τους ανωτέρω µήνες, υπάρχουν περίπου άλλοι τόσοι, που είχαµε τη δεύτερη υψηλότερη επίδοση από το 2001 και µετά! Οµως, τις δεύτερες θέσεις δεν τις υπολογίσαµε καθόλου στην ανάλυσή µας!

Αναφορικά τώρα µε τα συγκεντρωτικά του έτους, καλό είναι να γνωρίζουµε ότι:

✓ Το 2015 συνολικά καταγράφηκε η δεύτερη υψηλότερη επίδοση έτους, αναφορικά µε την αύξηση της απασχόλησης στον ιδιωτικό τοµέα.
✓ Το 2016 συνολικά σπάσαµε ρεκόρ 16ετίας (από το 2001 και µετά) στην αύξηση της απασχόλησης στον ιδιωτικό τοµέα.
✓ Το 2017 (µέχρι σήµερα) καταγράφεται ρεκόρ 17ετίας το πρώτο 5µηνο του έτους.

Αυτή είναι η αλήθεια των αριθµών. Και τα ερωτήµατα που τίθενται είναι τα εξής:

✓ Εχει καµία σχέση αυτή η εικόνα µε αυτά που µας λένε τα κανάλια;
✓ Αν γνώριζε την αλήθεια ο πολίτης, αλήθεια θα δήλωνε τόσο απαισιόδοξος στις δηµοσκοπήσεις (έστω αυτές που αποδεδειγµένα χάνουν το ¼ του ελληνικού λαού στις µετρήσεις τους); Αλλά το κυριότερο είναι…
✓ Ποια είναι η απάντηση των καταστροφολόγων σε όλα αυτά;Σημείωνε και κάτι άλλο Το ΧΩΝΙ, Γιάννη Βρούτση:

Και ας µείνουµε λίγο στο τελευταίο. Αλήθεια, γιατί δεν τα λένε αυτά τα νούµερα τα κανάλια; Τα θεωρούν πλαστά; Μήπως παραποιηµένα; Ε, τότε, ας τα δείξουν στους τηλεθεατές τους και ας τα σχολιάσουν αρνητικά.

Ας τα καταγγείλουν για ό,τι θέλουν. Οµως, αυτοί ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ καν!!! Γιατί αγαπηµένη τους ατάκα (όλων αυτών των καταστροφολόγων) είναι ότι η ανεργία καλπάζει στη χώρα!!! Αλλιώς, µε ρεκόρ στην αύξηση της απασχόλησης, δεν µπορούν να λένε ότι η χώρα βουλιάζει στην ύφεση! Θα φαίνονται γελοίοι (όσο γελοίοι φαίνονται και σήµερα στα µάτια όσων γνωρίζουν την αλήθεια). Εποµένως, αποφασίσανε να µη λένε τίποτα!!!

Αυτό κι αν είναι αφιερωμένο... Σε εσένα που αντί να σωπάσεις και να κρύψεις την αλήθεια που σε πονάει (είναι οδυνηρό να ποντάρεις στην καταστροφή για να πάρεις καρεκλίτσα και τελικά να γίνεται το... ατύχημα και η χώρα να σώζεται), λες και ψεύδη. Χωρίς ντροπή. Χωρίς να κοκκινίζεις... Άξιος, άξιος.

Ο πραγματικός αρχηγός σου σε καμαρώνει...

2255900