Σφοδρές αντιδράσεις: Ο Μητσάρας γύρισε από τη Γερμανία και ασχολείται με τα fake news Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 11:33

To έχει βάλει σκοπό, προφανώς, ο Γεωργιάδης κάθε εβδομάδα να αυτογελοιοποιείται και, ταυτόχρονα, να γελοιοποιεί και τον θεσμικό του ρόλο. Βλέπετε, ο διοργανωτής σεμιναρίων τηλεπώλησης με τον Ζερβουδάκη, παραμένει αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας.

Την περασμένη εβδομάδα, πήγε στο Βερολίνο και οργάνωνε photobombing στην πλάτη της Μέρκελ, κερδίζοντας επάξια τον ρόλο του... Εθνικού Μητσάρα. Επέστρεψε στη χώρα και συνέχισε το... σοβαρό πολιτικό του ρόλο!

Τι έκανε αυτή τη φορά ο αθεόφοβος; Απέδωσε στον πρωθυπουργικό λογαριασμό μια ανάρτηση που δεν έγινε ποτέ. Και διασπορέας ψευδών ειδήσεων ο Γεωργιάδης. Πόσο πιο κάτω μπορεί να πέσει; Μόνο ο ίδιος ξέρει...

Το τιτίβισμα του Γεωργιάδη, για την ακρίβεια το fake new του Μητσάρα ήταν αυτό:

ad1

Και όπως ήταν φυσικό, ο κόσμος αντέδρασε σε αυτήν την αθλιότητα:

ad2
ad3


ΣΥΡΙΖΑ: Η διασπορά ψευδών ειδήσεων εκθέτει ολόκληρη τη ΝΔ, ας πράξει τα δέοντα ο Μητσοτάκης

Σφοδρή ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Άδωνη Γεωργιάδη: «Έχουμε καλέσει επανειλημμένα τον κ. Γεωργιάδη να συνειδητοποιήσει ότι, παραδόξως, δεν είναι μόνο τρολ αλλά και Αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και ως τέτοιος δεν μπορεί να επικαλεστεί το ακαταλόγιστο. Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η διασπορά ψευδών ειδήσεων δεν εκθέτει μονάχα τον ίδιο, πράγμα που έχει αποδείξει πως δεν τον ενδιαφέρει ιδιαιτέρως, αλλά και ολόκληρη την παράταξή του» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

«Το γεγονός ότι λειτουργεί σε αντίθεση με το θεσμικό του ρόλο, υπερασπιζόμενος ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα αντί για το δημόσιο, δεν προκαλεί εντύπωση. Για αυτό τον κρίνουν οι πολίτες και σε αυτούς θα πρέπει να απαντήσει για τους λόγους που τον ωθούν σε αυτή τη στάση. Περιμένουμε όμως από τον κ. Γεωργιάδη να ενημερώσει όσους είδαν την ανάρτησή του για τον Πρωθυπουργό, ότι είναι προϊόν πλαστογραφίας ,που ο ίδιος, εν γνώσει του όπως παραδέχθηκε, διακίνησε στο διαδίκτυο, στέλνοντας ψευδή μηνύματα εντός και εκτός Ελλάδας σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος και αποδιδόμενα μάλιστα στον Πρωθυπουργό».

«Και φυσικά περιμένουμε από τον Πρόεδρο της ΝΔ να πράξει τα δέοντα. Διατηρώντας τον στη θέση του Αντιπροέδρου θα επικροτήσει την πλαστογραφία» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.