Πάτρα: Ανθρωποκυνηγητό για συμμορία που προσπάθησε να ληστέψει γυναίκα οδηγό και προκάλεσε τροχαίο Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 21:48

Στο… κυνήγι τεσσάρων ανδρών που προσπάθησαν να ληστέψουν γυναίκα οδηγό και προκάλεσαν τροχαίο, βρίσκεται η αστυνομία της Πάτρας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Κουκούλι της Πάτρας. Το όχημα πριν την εκτροπή είχε συγκρουστεί με άλλο ΙΧ στην οδό Καλαβρύτων και εγκατέλειψε το σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσερις άνδρες προσπάθησαν να κλέψουν την νεαρή οδηγό με την οποία συγκρούστηκαν.

Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και εκείνοι μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα. Λίγα λεπτά αργότερα χτύπησαν το αυτοκίνητο σε κολόνα έξω από το Κουκούλι.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα ενημερώθηκαν για το τροχαίο στο ΕΚΑΒ και όταν έφτασαν στο σημείο οι διασώστες προς έκπληξή τους άκουσαν τον οδηγό να τους λέει ότι δεν θέλει να πάει στο νοσοκομείο και τους ζητούσε να τον βοηθήσουν προκειμένου να σπρώξει το αυτοκίνητο για να φύγει.

Αναζητούνται 3 ακόμη άτομα τα οποία επέβαιναν στο όχημα και πρόλαβαν να φύγουν τρέχοντας από το σημείο που το όχημα εξετράπη της πορείας του.