Γεροβασίλη: Ο Μητσοτάκης δεν θέλει να θυμάται ότι τοποθέτησε σε μια νύχτα τους «δικούς» του σε όλο το Δημόσιο Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 15:32

Με αναδρομή στη θητεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης απαντά η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη σε σχόλιό της στο twitter, στην ομιλία του προέδρου της ΝΔ στον ΣΕΒ.

Η κ. Γεροβασίλη αναφέρει, συγκεκριμένα: «Ο κ. Μητσοτάκης μιλάει για ακομμάτιστη δημόσια διοίκηση. Προφανώς δεν θέλει να θυμάται ότι ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης τοποθέτησε σε μια νύχτα με ανάθεση και χωρίς κρίσεις τους "δικούς" του προϊσταμένους σε όλο το δημόσιο. Κατά τον κ. Μητσοτάκη η επιλογή των "αρίστων" δεν προκύπτει μέσα από αντικειμενικές διαδικασίες. Αρκεί ο διάλογος κάποιου με τον εαυτό του…».

GER.png

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του συνεδρίου του ΣΕΒ ανέφερε για τη δημόσια διοίκηση ότι «οι επενδυτές θα δουν με προσοχή τη σύνθεση της επόμενης κυβέρνησης, αν ακολουθείται αξιοκρατία στις επιλογές προσώπων ή αν ακολουθείται κατανομή θέσεων σε φίλους και γνωστούς». «Αυτά τα πληρώνει και σήμερα η χώρα», όπως είπε, «από μία κυβέρνηση που ήρθε διαφημίζοντας ότι φέρνει το νέο αλλά συνεχίζει τα λάθη του παρελθόντος».