(ΦΩΤΟ) "Επιθέσεις" από χάκερς στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων Τρίτη, 01 Μαΐου 2018 15:05

Νέα επίθεση από χάκερ δέχτηκε το Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων, μετά από αυτή που είχε δεχτεί το βράδυ της Δευτέρας (30.04.2018).

Η σελίδα του ΑΠΕ αρχικά φαινόταν «άδεια» χωρίς να φαίνονται οι τίτλοι των ειδήσεων που είχε αναρτήσει, ενώ στην συνέχεια «έπεσε» τελείως.

Τουρκικό «χτύπημα» 

Το βράδυ της Δευτέρας, ένα άκρως προκλητικό μήνυμα κατά της Ελλάδας εμφανίστηκε για κάποια λεπτά στην κεντρική σελίδα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, και όλα δείχνουν πως Τούρκοι χάκερς βρίσκονται πίσω από την πρόκληση.

Μπαίνοντας κανείς στην αρχική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ έβλεπε το εξής μήνυμα από τους χάκερς

Γραμμένο στα τουρκικά και στα αγγλικά, έκανε σαφή αναφορά στην υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που βρίσκονται στην Ελλάδα και δεν έχουν εκδοθεί στην Τουρκία. Κάτι που ο Ερντογάν ζητά επισταμένως σε κάθε αφορμή. Κι αυτό διότι τους κατηγορεί ως πραξικοπηματίες.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει αναφορά και στον Γκιουλέν, τον αυτοεξόριστο -στις ΗΠΑ- ιεροκήρυκα, τον οποίο ο «σουλτάνος» θεωρεί ενορχηστρωτή της απόπειρας πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου του 2016, στην Τουρκία.

Το απειλητικό μήνυμα καλούσε την Ελλάδα «να μην ξεχνάει το παρελθόν της και να μην υποθάλπει τρομοκράτες«.

«Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε» έλεγε το μήνυμα, πίσω από το οποίο -εύλογα φαντάζεται κανείς- βρίσκονται Τούρκοι χάκερς στην αρχική σελίδα του ΑΠΕ.

Μετά από λίγο, το μήνυμα δεν εμφανίζονταν στην πρώτη σελίδα του ΑΠΕ.

APEδφσφ.jpg

 

εφεφςφρφ.jpg