Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου: Έρευνα για το κάλεσμα της ΧΑ σε πραξικόπημα - Εκτός ΧΑ ο Μπαρμπαρούσης Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 15:41

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις μετά την χρυσαυγίτικη πρόκληση στην Ολομέλεια της Βουλής:

Εντολή για τη διενέργεια έρευνας σχετικά με το κάλεσμα του χρυσαυγίτη βουλευτή Μπαρμπαρούση για στρατιωτικό πραξικόπημα ενάντια στη νόμιμα εκλεγμένη Κυβέρνηση της χώρας, έδωσε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλία Ζαγοραίο, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου. Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διαβίβασε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας και σχετικά δημοσιεύματα.

«Τα μαζεύουν» αναγκαστικά οι νεοναζί, διαγράφουν τον Μπαρμπαρούση

Την αποπομπή του βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής, ανακοίνωσε ο Αρχηγός της συμμορίας των νεοναζί, Ν. Μιχαλολιάκος, πετώντας την ευθύνη για την πρόκληση στον εν λόγω βουλευτή.

Η Χρυσή Αυγή, αφού χειροκρότησε σύσσωμη το κάλεσμα Μπαρμπαρούση σε πραξικόπημα, σύρθηκε στην αποπομπή του βουλευτή από την Κ.Ο., μπροστά στο σοβαρό ενδεχόμενο η άσκηση δίωξης να αφορά σύσσωμη την Κοινοβουλευτική Ομάδα και το κόμμα.

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, λόγω της δηλώσεως του βουλευτού Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, δηλώσεως η οποία βρίσκεται εκτός γραμμής της ΧΑ, αποφάσισα, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του συνόλου της ΚΟ του κόμματος το εξής: Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης τίθεται εκτός ΚΟ του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή» ανεφέρει ο κ. Μιχαλολιάκος.