«Στροφές» σε ενημέρωση και τηλεθέαση ανεβάζει η «Πρώτη Είδηση» Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 20:57

Η «Πρώτη είδηση» με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο από τις 5.55 έως τις 10 συνεχίζει να κερδίζει τηλεθεατές με την ισορροπημένη και πλήρη κάλυψη των γεγονότων, με ταχύτητα, αλλά και ψυχραιμία στη μετάδοση της πληροφορίας που είναι και το ζητούμενο.

Ό,τι συμβαίνει στην κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία και στον κόσμο το μαθαίνεις, αλλά έχεις τη δυνατότητα να ενημερωθείς για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες και φυσικά για το Μουντιάλ με στιγμιότυπα, παρασκήνια και γκολ από τα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με την εμπειρία και την αμεσότητα του σχολιάζει και παρουσιάζει μαζί με τους καλεσμένους την επικαιρότητα μέσα σε τέσσερις ώρες.

Η εκπομπή συγκεντρώνει διψήφια νούμερα τηλεθέασης στο μ.ο από τις 16 Οκτωβρίου που ξεκίνησε, ενώ το τελευταίο διάστημα ανεβάζει στροφές και αυξάνει ακόμα περισσότερο τους πιστούς τηλεθεατές και μάλιστα με βαριά πολιτική ατζέντα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. Ενδεικτικό είναι ότι την Τετάρτη στο 7-8 χτύπησε 17,9 ενώ έφτασε και στο 22,3 στο τέταρτο 8.00-8.15 σημειώνοντας μ.ο πάνω από 13. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και η «Πρώτη Είδηση» κατάφεραν να χτίσουν μια πρωινή τηλεοπτική συνήθεια απέναντι σε ένα σκληρό ανταγωνισμό που έχει χτιστεί δεκαετίες τώρα…