Κυβερνητικές πηγές για Μητσοτάκη: Του λείπει τόσο η εξουσία, που δεν μπορεί να κρύψει ούτε τη βουλιμία ούτε τον κυνισμό του Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 11:03

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Κυρ. Μητσοτάκη στην Athens Voice, όπου ο πρόεδρος της ΝΔ για μια ακόμη φορά ζητάει εκλογές (λέγοντας μεταξύ άλλων πως «στις 20 Αυγούστου, ο κ. Τσίπρας πρέπει να προκηρύξει εκλογές αντί να στήσει φιέστες»), κυβερνητικές πηγές τόνιζαν χαρακτηριστικά:

Την ώρα που η κυβέρνηση έδινε τη μάχη της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, πριν από κρίσιμες αξιολογήσεις, ο κ. Μητσοτάκης ζήταγε εκλογές.

Την ώρα που η οικονομία γύριζε σελίδα από τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό και την ύφεση στην υπεραπόδοση και την ανάπτυξη, ο κ. Μητσοτάκης πάλι ζήταγε εκλογές.

Την ώρα που η χώρα αναλάμβανε ξανά τον ηγετικό της ρόλο στα Βαλκάνια και διεθνώς και δεχόταν συγχαρητήρια από όλους, ο κ. Μητσοτάκης πάλι ζήταγε εκλογές.

Την ώρα που η χώρα βιώνει μια εθνική τραγωδία δεν παραλείπει να ζητά εκλογές.

Την ώρα και τη μέρα που η χώρα μετά από 8 ολόκληρα χρόνια βγαίνει από τα μνημόνια στα οποία η παράταξή του μας έριξε, ο κ. Μητσοτάκης, τι άλλο;

Ζητάει εκλογές…

Είναι πια σε όλους σαφές ότι ουδόλως απασχολούν τον κ. Μητσοτάκη η χώρα, οι άνθρωποί της και τα προβλήματά τους.

Το μόνο που τον απασχολεί είναι η αγωνία του να ξαναγυρίσει αυτός και το σύστημα που εκπροσωπεί σε θέσεις εξουσίας, η οποία του λείπει τόσο που δεν μπορεί να κρύψει πια ούτε τη βουλιμία του ούτε τον κυνισμό του.