Νέα προγράμματα κινητής για τις επιχειρήσεις, με έως 100% περισσότερα MB, φέρνει η COSMOTE Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 18:51

Πενταπλασιάστηκε την τελευταία 5ετία η χρήση mobile data και στις εταιρικές συνδέσεις στην Ελλάδα/Αυξημένες οι ανάγκες για επικοινωνία & Internet των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Για τους οι επαγγελματίες που χρειάζονται περισσότερα data και χρόνο ομιλίας, υπάρχει η νέα σειρά προγραμμάτων κινητής, COSMOTE Business Mobile, που έρχεται να καλύψει με το παραπάνω τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή.

Η COSMOTE εμπλουτίζει τις παροχές της, προσφέροντας έως και διπλάσια MB για χρήση Internet από το κινητό και έως απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα.

Τα νέα προγράμματα κινητής COSMOTE Business Mobile, διατίθενται σε πέντε επιλογές, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης: Small, Medium, Large, Gold & Platinum.

Με δεδομένα έως 30 GB οι επαγγελματίες δεν μένουν ούτε στιγμή χωρίς Internet. Παράλληλα, μπορούν να μιλάνε απεριόριστα προς όλα τα εθνικά δίκτυα και την ΕΕ ενώ διαθέτουν έως και 1.000 λεπτά χρόνο ομιλίας προς διεθνή δίκτυα σταθερής και κινητής. Τέλος, με την υπηρεσία COSMOTE Travel Pass, απολαμβάνουν δωρεάν χρήση περιαγωγής (roaming) σε χώρες εκτός Ε.Ε.

Τα νέα προγράμματα COSMOTE Business Mobile αποτελούν πολύτιμο σύμμαχο για την εξωστρέφεια των επιχειρησιακών συνδρομητών, προσφέροντας περισσότερο χρόνο ομιλίας προς διεθνή δίκτυα 35 χωρών.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία πέντε χρόνια η κίνηση δεδομένων στα προγράμματα κινητής για επαγγελματίες, μέσω του δικτύου κινητής της COSMOTE, έχει πενταπλασιαστεί, φτάνοντας τα 5,6 petabyte εντός του 2018.

COSMOTE_BusinessMobileDataTraffic2014-2018_Infographic.jpg

Με τα νέα προγράμματα παρέχεται δωρεάν* και η υπηρεσία COSMOTE Mobile Security, που εξασφαλίζει ενισχυμένη προστασία του smartphone και των αρχείων του, χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση εφαρμογής.

Μπες και τσέκαρε εδώ όλες τις πληροφορίες για τα προγράμματα COSMOTE Business Mobile.

Το μεγαλύτερο δίκτυο 4G/4G+ στην Ελλάδα

Μέσα από τα νέα προγράμματα κινητής, οι επαγγελματίες έχουν στη διάθεσή τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες δεδομένων και φωνής, μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G+ στη χώρα, με πληθυσμιακή κάλυψη** πάνω από 98% και 94% αντίστοιχα.

Το δίκτυο της COSMOTE έχει αποσπάσει το βραβείο γρηγορότερου δικτύου κινητής, “Greece’s Fastest Mobile Network 2018” από την Ookla®, τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων Mobile Internet. Επίσης, έχει λάβει την πιστοποίηση «Best in Test» για τις υπηρεσίες δεδομένων και φωνής στην Ελλάδα μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων, P3 Communications.

Στο δίκτυο της COSMOTE, οι συνδρομητές έχουν τον πλήρη έλεγχο των διαθέσιμων MB τους ανά πάσα στιγμή με την αποκλειστική και δωρεάν υπηρεσία COSMOTE My Internet η οποία εξασφαλίζει ότι όταν καταναλωθούν τα δωρεάν MB, διακόπτεται αυτόματα η χρήση data. Έτσι, οι χρήστες προστατεύονται από μη επιθυμητές χρεώσεις, ενώ μπορούν να αγοράσουν επιπλέον πακέτα data σε προνομιακές τιμές εφόσον το επιθυμούν.

shutterstock_256367692.jpg

 

* Η υπηρεσία στα νέα προγράμματα παρέχεται: ΔΩΡΕΑΝ για όλη την διάρκεια συμβολαίου στα προγράμματα COSMOTE Business Mobile Large, Gold, Platinum. 2 Μήνες ΔΩΡΕΑΝ + 0,90 € μηνιαία χρέωση μετά την δωρεάν περίοδο, στα προγράμματα COSMOTE Business Mobile Small, Medium.

** Η πληθυσμιακή κάλυψη αφορά σε Κάλυψη Εξωτερικών Χώρων (Outdoor Population Coverage).