Ο Μητσοτάκης ξέμεινε από επιχειρήματα και ασχολείται με τη... Βενεζουέλα Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 11:40

Ομολογία ότι στη χώρα μας βαδίζουν όλα από το καλό στο καλύτερο συνιστά η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να ασχοληθεί με την κατάσταση στη... Βενεζουέλα, στην προσπάθειά του να ασκήσει με οποιονδήποτε τρόπο κριτική στην κυβέρνηση.

Βλέποντας τον Αλέξη Τσίπρα να λαμβάνει ψήφο εμπιστοσύνης, τη Συμφωνία των Πρεσπών να κυρώνεται, τον κατώτατο μισθό να αυξάνεται και την ελληνική οικονομία να βγαίνει στις αγορές με μεγάλη επιτυχία, ο πρόεδρος της ΝΔ δεν βρήκε κάτι αρνητικό να πει και αναγκαστικά επικεντρώθηκε στο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει το καθεστώς Μαδούρο...

Κατά τη συζήτηση που είχε με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Γίρκι Κατάινεν, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Τσίπρας, που χαρακτήριζε την εξουσία Μαδούρο "μοντέλο που θα έπρεπε να απλωθεί και στην Ευρώπη" προσβάλλει την Ελλάδα, επιμένοντας ακόμη και τώρα να τoν στηρίζει. Αναρωτιέμαι: τι ακριβώς είναι αυτό που συνδέει τον κ. Τσίπρα με τον δικτάτορα της Βενεζουέλας;».

Το ερώτημα είναι: Γιατί τον έπιασε ο πόνος τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη Βενεζουέλα;

Η απάντηση: Επειδή έχει ξεμείνει απο επιχειρήματα.

Οπως σχολίασαν σκωπτικά κυβερνητικές πηγές «περιμέναμε από τον κ. Μητσοτάκη να κάνει δήλωση για τον δήθεν αποκλεισμό της Ελλάδας από τις αγορές χρήματος. Αφού απέτυχε και σε αυτήν την προφητεία, έκανε τελικά δήλωση για τη Βενεζουέλα…».