Την βίασαν, την μαχαίρωσαν, την έδεσαν σε στύλο και την έκαψαν… Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012 16:54

Η εγκληματικότητα είναι ίσως το σήμα κατατεθέν της επόχής που ζούμε.

Όμως, η χωρίς (προφανή) λόγο στυγερή δολοφονία που έγινε στην Ξάνθη, ξημερώματα της 27ης Δεκεμβρίου, ξεπερνά την οποιαδήποτε απλή εγκληματική φυσιογνωμία και περνά σε διαστάσεις φρίκης.

Μία κοπέλα 32 χρόνων, η Δ.Ζ., επέστρεφε στο σπίτι της και δέχθηκε επίθεση στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει. Ο/οι δράστες της επίθεσης την μαχαίρωσαν και στη συνέχεια αφού την βίασαν, την μαχαίρωσαν, την έδεσαν σε στύλο της ΔΕΗ (που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι του θύματος), της “φόρεσαν” ένα πανί και την έκαψαν!!!
Νωρίς τα ξημερώματα (περίπου στις 7 π.μ.), η καθαρίστρια της οικοδομής βρήκε το πτώμα και ειδοποίησε την Αστυνομία. Το πτώμα δεν ήταν δυνατόν να αναγνωριστεί, αφού κάηκε ολοσχερώς. Η αναγνώριση έγινε όταν ο πατέρας του θύματος είδε κλειδιά που κρατούσε αστυνομικός και τον ρώτησε που τα βρήκε, αφού ανήκουν στην οικογένειά του… Η απάντηση του αστυνομικού όμως, τον έκανε να καταρρεύσει.

Με βάση τους υπολογισμούς της Αστυνομίας, το έγκλημα έγινε περί τις 4.30 π.μ., ενώ απομακρύνθηκε από το σημείο του εγκλήματος γύρω στις 8 σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας, πρόκειται για ερωτικό έγκλημα.

Η νεαρή κοπέλα που διαμένει στην Θεσσαλονίκη ήταν στην Ξάνθη για να περάσει τις γιορτές με τους γονείς της.

Για λόγους σεβασμού προς την δολοφονηθείσα, την οικογένειά της, αλλά κι επειδή θεωρούμε πως η σκηνή δεν είναι προς δημοσιοποίηση, δεν δημοσιεύουμε φωτογραφία.

Πηγή: http://kostasxan.blogspot.gr/2012/12/blog-post_27.html?m=1