Εγκλημα-σοκ στην Πάτρα: Αλβανός έσφαξε με μαχαίρι 43χρονη Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013 13:00

Αντιμέτωπες με ένα φρικιαστικό έγκλημα με δράστη έναν Αλβανό και θύμα μια ιδιοκτήτρια καφέ στην περιοχή του Ρίο, βρίσκονται οι αστυνομικοί στην Πάτρα.
 

Το έγκλημα ομολόγησε ο Αλβανός, ο οποίος παραδόθηκε το πρωί της Παρασκευής λέγοντας στους αστυνομικούς ότι έσφαξε τη φίλη του. O δράστης ισχυρίστηκε συγκεκριμένα πως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο διατηρούσε σχέση με το θύμα και πως περιστασιακά εργαζόταν στο σπίτι της γυναίκας και στο κατάστημα της. Είπε στην αστυνομία ότι χθες είχε έντονο καβγά με τη γυναίκα και πάνω στο θυμό του της επιτέθηκε με το μαχαίρι.
 
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο που τους υπέδειξε ο Αλβανός στο Ρίο, βρήκαν την άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν μητέρα ενός 10χρονου κοριτσιού, μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της στο Ρίο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, είχε δεχθεί χτυπήματα από μαχαίρι στην πλάτη, στο στήθος, ενώ ο δράστης με το τρίτο χτύπημα της έκοψε την καρωτίδα. 
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη Ναταλία Βουτσινά διατηρούσε σχέση με τον γνωστό δημοσιογράφο της Πάτρας και των εκ εκδοτών της εφημερίδας "Κήρυκας" Ανδρέα Βρη.
 
 thebest.gr