Το Μαξίμου περνά στην αντεπίθεση: «Εκλογές θα γίνουν, μην αγχώνεστε» Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2016 13:31

Με τη νέα "μετωπική σύγκρουση" του Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή, για τη διαπλοκή, να είναι προ των πυλών, μια νέα... σπίθα ήταν αρκετή για να ανάψει η "φωτιά" της αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας.

Η "σπίθα" αυτή ήταν η δημοσκόπηση της Public Issue για την εφημερίδα "Αυγή", που δημοσιεύεται στο κυριακάτικο φύλλο της.

Αντεπίθεση Μαξίμου
Το Μέγαρο Μαξίμου, λοιπόν, σήκωσε το γάντι και με "σημείωμά" του, που έχει τίτλο "Κατανοητό το άγχος της Νέας Δημοκρατίας", επιτίθεται στη "γαλάζια" παράταξη, κάνοντας λόγο για προσπάθεια "να σώσει ότι έχει απομείνει από το αμαρτωλό καθεστώς της διαπλοκής με τους καναλάρχες".

Ωστόσο η επίθεση έχει και χαρακτήρα... προσωπικό, αφού με δηκτικό τρόπο σχολιάζεται και η τοποθέτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου.

Αναλυτικά αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου: "Είναι λογικό να βιάζεται η Νέα Δημοκρατία. Ο χρόνος μετράει σε βάρος της και η αλλαγή του κλίματος στην κοινωνία και την οικονομία τινάζει στον αέρα τις πολιτικές της επιδιώξεις.

Όμως η Νέα Δημοκρατία βιάζεται και για άλλους λόγους. Προσπαθεί να σώσει ότι έχει απομείνει από το αμαρτωλό καθεστώς της διαπλοκής με τους καναλάρχες. Προσπαθεί να αποτρέψει την διαλεύκανση των θαλασσοδανείων στα οποία είναι χωμένη βαθειά μέχρι τον λαιμό.

Προσπαθεί να διαφυλάξει κάτι από την χαμένη τιμή του παλιού πολιτικού συστήματος, την ώρα που οι δυσώδεις υποθέσεις αποκαλύπτονται κατά δεκάδες, είτε πρόκειται για τον χώρο της Υγείας, είτε για τα δάνεια του Κήρυκα Χανίων, είτε για τα κομματικά ταμεία της διαπλοκής. Και πάει λέγοντας. Ας μην αγχώνονται άδικα. Εκλογές θα γίνουν. Το φθινόπωρο του 2019. Και ο λαός θα κρίνει ελεύθερα και ανεπηρέαστα.

ΥΓ. Μιλάει και ο κ. Θεοδωρικάκος για δημοσκοπήσεις. Μάλιστα. Υποθέτουμε με το κύρος του δημοσκόπου που προέβλεψε με ασφάλεια βέβαιη νίκη της ΝΔ στις τελευταίες εκλογές. Η με τον αέρα των επιτυχιών της Gpo που έχει πέσει έξω σε όλες τις προβλέψεις από το 2012 μέχρι σήμερα.
Καλή συνέχεια."