Τσούκαλης: "Το ΠΑΣΟΚ τι λέει ακριβώς;" Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014 15:23

Ο Νίκος Τσούκαλης, από τη ΔΗΜΑΡ, θεώρησε σκόπιμο να επικεντρώσει την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια σήμερα στο ιδεολογικό θολό τοπίο, στο οποίο κινείται... το ΠΑΣΟΚ. Άρα, υπάρχουν ακόμη κάποιοι λίγοι που ενδιαφέρονται για το ΠΑΣΟΚ. Είναι αυτοί οι λίγοι της ΔΗΜΑΡ.

Φυσικά χωρίς να έχει διαβάσει ούτε σελίδα από το πολυνομοσχέδιο, για το οποίο μιλούσε, επέλεξε να κινηθεί περισσότερο σε μια ιδεολογική αναζήτηση για το τι είναι ο δεξιός σήμερα... πέφτοντας πλήρως στην παγίδα της ΝΔ να πάει η κουβέντα εκεί.

Α! και μας αποκάλυψε γιατί μπήκε η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση! Μας είπε ότι είχαν διαβεβαιώσει τον Κουβέλη πως θα έκαναν ένα δικό τους σχέδιο (οι συγκυβερνήτες) και ότι δεν θα ακολουθούσαν το μνημόνιο! Και τότε, γιατί δεν έφυγε αμέσως μετά; Γιατί, προφανώς, ήθελε να σιγουρευτεί ότι το μνημόνιο παρέμεινε στη χώρα (παρά τη διαβεβαίωση των φίλων του) πριν αποφασίσει να έρθει σε ρήξη για την κοροϊδία.

Πώς είναι δυνατόν να τα λέει αυτά τα πράγματα ένας βουλευτής...!

ΥΓ.1
Μόνο μια ατάκα θα κρατήσουμε από τον κύριο Τσούκαλη της ΔΗΜΑΡ:
"Αν δεν πετυχαίναμε αυτό το πρωτογενές πλεόνασμα, θα ήταν έστω λίγο καλύτερη η ζωή μας;" Δεν τόλμησε να συνεχίσει το συλλογισμό του για να μην τον χαρακτηρίσουν κομμουνιστή (κατά την κατηγοριοποίηση του Άδωνι, που πιάνει στους βουλευτές) αλλά τουλάχιστον ήθελε κάτι να πει...

ΥΓ.2
Στη ΔΗΜΑΡ θα αισθάνονται ενθουσιασμένοι σήμερα που παίρνουν ξεκάθαρη θέση απέναντι σε ένα νομοσχέδιο. Θα αισθάνονται και πάλι κόμμα. Το έβλεπες στα μάτια του Τσούκαλη.