Ηλεκτρονικοί "φάροι" made in Greece για όλες τις επιχειρήσεις Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 16:29

Στο χώρο του push marketing, μέσω της πρωτοπόρας εφαρμογής MiiPharos, μπαίνουν πλέον και τα εμπορικά καταστήματα υποσχόμενα μία διαφορετική διαδραστική εμπειρία για τους καταναλωτές.

 

 

Τα beacons της MiiPharos μεταδίδουν διαφημιστικά μηνύματα προσωποποιημένα σε άντρες, γυναίκες και νέους. Στη συνέχεια, μέσω της εφαρμογής, είναι δυνατή η αποστολή ενημερώσεων για προσφορές, ηλεκτρονικά εκπτωτικά κουπόνια, ενημερώσεις τεχνικών εξελίξεων, έως και video-διαφημίσεις.

Οι καταναλωτές πλέον θα μπορούν με την εγκατάσταση της εφαρμογής MiiPharos, η οποία διατίθεται δωρεάν από το Appstore, να γίνονται κοινωνοί των προσφορών με ένα απόλυτα οικολογικό αλλά συνάμα και οικονομικό τρόπο, καθώς πλέον δε θα χρειάζεται η εκτύπωση εντύπων και φυλλαδίων και η αποστολή τους στους πελάτες της.

Η εφαρμογή είναι η μοναδική πιστοποιημένη ως MFI (MadeforiPhone) ελληνική εφαρμογή-συσκευή η οποία βασίζεται στην τεχνολογία Bluetooth (BLE) και αποτελεί την αιχμή της τεχνολογίας στο προσωποποιημένο push marketing αλλά και στην πλοήγηση εσωτερικών χώρων.

Σύντομα θα υποστηρίζονται και συσκευές Android ενώ με MiiPharos αναμένεται μέχρι τα τέλη του έτους να «τρέχουν» δήμοι, casino, καταστήματα εστίασης και λιανικών πωλήσεων, αλυσίδες supermarkets ακόμη και ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Η ORA ORA, η πρώτη αλυσίδα καταστημάτων που θα το εφαρμόσει, σκοπεύει να αξιοποιήσει την τεχνολογία του MiiPharos, ως εταιρική loyalty card, μέσω της οποίας οι πελάτες θα συγκεντρώνουν πόντους, τους οποίους θα μπορούν να μετατρέψουν άμεσα σε εκπτώσεις επί συγκεκριμένων μοντέλων ρολογιών.