Οι Έλληνες που διαπρέπουν: Το MiiPharos στην αγορά της Αμερικής! Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 14:18

 

Η Ελλάδα μπορεί να υποφέρει από την κρίση, οι Έλληνες όμως δεν έχουν σταματήσει να είναι δημιουργικοί και έτοιμοι να κατακτήσουν ολόκληρο τον πλανήτη.

Η ελληνική εφαρμογή Miipharos είναι απόλυτα έτοιμη να μπει στην αγορά των ΗΠΑ!

Το MiiPharos είναι προϊόν τεχνολογίας Apple-ibeacon το οποίο μέσω του Bluetooth 4 δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές που έχουν εγκαταστήσει το σχετικό app, το οποία διατίθεται δωρεάν από το Appstore, να επικοινωνούν διαδραστικά και να γίνονται κοινωνοί των προσφορών των εμπορικών επιχειρήσεων, με ένα απόλυτα οικολογικό αλλά συνάμα και οικονομικό τρόπο, καθώς πλέον δε θα χρειάζεται η εκτύπωση εντύπων και φυλλαδίων και η αποστολή τους στους πελάτες της.

Οι εταιρίες που εντάσσονται στη λογική του push marketing που αντιπροσωπεύει το MiiPharos, έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνουν απόλυτα προσωποποιημένα (με βάση το φύλλο, την ηλικία, την εθνικότητα και ακόμη πάνω από 200 επιπλεόν χαρακτηριστικά) στοχευμένα τους πελάτες τους μέσω εικόνας, ήχου ή βίντεο .

Αυτή η καινοτόμα εφαρμογή που είναι αναπτυχθεί και σχεδιαστεί αποκλειστικά από Έλληνες μηχανικούς είναι έτοιμη να εκπέμψει στην Αμερική όπου τη συγκεκριμένη τεχνολογία έχουν ήδη υιοθετήσει Δήμοι, πολυκαταστήματα όπως τα Macy's, supermarkets, η ομοσπονδία του baseball και του football και μια μεγάλη σειρά από εμπορικές επιχειρήσεις.

Cli44pboa232rd03444444332Σημειώνεται ότι σε παγκόσμια κλίμακα, μόλις οκτώ εταιρίες διαθέτουν ίδια ή παραπλήσια προϊόντα με το MiiPharos!

Τα beacons της MiiPharos θα εκπέμπουν στις Η.Π.Α., μέσω της νέας θυγατρικής της Kerverus Holding, της MiiPharos Inc. η οποία ιδρύθηκε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ

Σκοπός της θυγατρικής είναι η προώθηση των πωλήσεων και η εξυπηρέτηση των πελατών της Βόρειας Αμερικής.

Το προϊόν MiiPharos είναι διαθέσιμο από τη σελίδα της εταιρείας www.miipharos.com