ΒΙΝΤΕΟ: Πολίτης λέει στον Βρούτση αυτά που θέλουμε να τους πούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ και τον ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ. Δεν κατάφερε να ψελλίσει ούτε λέξη ο υπουργός Ανεργίας Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2013 14:46

Βγαίνουν στις τηλεοράσεις οι υπουργάρες που με τις υπογραφούλες τους μας έχουν καταδικάσει να βιώνουμε την κόλαση που ζούμε καθημερινά. Και έχουν και άνεση και... υφάκι. Μέχρι να έρθει η στιγμή να βρουν το δάσκαλο τους. Όπως τον βρήκε το βράδυ της Δευτέρας ο Γιάννης Βρούτσης.

 
Ο υπουργός Εργασίας που καμαρώνει για τη θεσούλα του ενώ η ανεργία στους νέους χτυπάει 55% και η Ελλάδα είναι η πρώτη σε ανεργία στην Ενωμένη (τρομάρα της) Ευρώπη.

Ο υπουργός των κοινωνικών ασφαλίσεων. Που δεν έχει σκεφθεί καν να παραιτηθεί τώρα που τα ταμεία διαλύονται και τίθενται υπό αμφισβήτηση ακόμη και οι τσεκουρωμένες από τα συνεχή μνημόνια συντάξεις.

Ο Βρούτσης, λοιπόν, ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου το βράδυ της Δευτέρας. Και έλεγε τα γνωστά... ποιήματα που έχει μάθει κι αυτός και οι όμοιοι του "σωτήρες" μας να λένε.

Μέχρι που το μικρόφωνο πήγε στην 48χρονη, Αυγή Μουτσινά. Η οποία χωρίς φόβο του είπε απλά αυτά που θα ήθελε να του(ς) πει κάτα πρόσωπο ο μέσος, φτωχοποιημένος, απελπισμένος Έλληνας.

Καμαρώστε την. Και μην περιμένετε την απάντηση Βρούτση. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Δεν τόλμησε να της πει κουβέντα. Τί θα μπορούσε να της πει άλλωστε;