Ροή Ειδήσεων

Το λειτουργικό της Google έχει επικρατήσει στην αγορά καθώς προσφέρει πολλά και διάφορα, αποτελώντας ένα εύκολο και χρηστικό σύστημα.
Τα ανθρώπινα μάτια δεν αντιλαμβάνονται το πολωμένο υπεριώδες φως του Ήλιου, όμως κάποια μυρμήγκια -ιδίως της ερήμου- το χρησιμοποιούν για να προσανατολίζονται στον χώρο. Από αυτό ακριβώς πήραν την έμπνευση Γάλλοι επιστήμονες και ανέπτυξαν ένα…
Σημαντική υποχώρηση κατά 15,4%, παρουσίασαν οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο, που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του 2018 συγκριτικά με το 2017, ενώ μείωση παρουσίασε και ο συνολικός αριθμός των οφειλετών.
Τέλη Φεβρουαρίου υπολογίζει ο ΟΠΕΚΑ να ανοίξει την πλατφόρμα Α21 για την υποβολή αιτήσεων για επίδομα παιδιού 2019 ενώ τέλη Μαρτίου αναμένεται να μπει πρώτη δόση του επιδόματος και ακολουθήσουν άλλες πέντε πληρωμές.
Η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή ενδιαφερομένων στο «πρόγραμμα δεύτερης επιχειρηματικής ευκαιρίας 5.000 ανέργων, πρώην αυτοαπασχολουμένων, με στόχο την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας» ξεκινά την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, στις 11 το πρωί.
Το συνολικό ποσό των 4.53 τρισ. δολαρίων άγγιξαν οι πωλήσεις του Τop 250 των εκπροσώπων του κλάδου της λιανικής παγκοσμίως για το οικονομικό έτος 2017, ένα ποσό που αντιστοιχεί σε μια σημαντική αύξηση της τάξεως…
Συνολικά 5,5 δισ. ευρώ προσέλκυσαν το 2018 οι ελληνικές επιχειρήσεις, με 3,8 δισ. εξ αυτών να αφορούν σε εξαγορές και συγχωνεύσεις, 0,6 δισ. σε εταιρικά ομόλογα και 1 δισ. σε ιδιωτικοποιήσεις, σύμφωνα με την ετήσια…
Όπως είπε ο Σάββας Παναγιωτίδης, η διοίκηση του ΟΑΣΘ μετά την αποϊδιωτικοποίηση φέρεται να βρήκε στον αποθεματικό λογαριασμό αποσβέσεων για τη μελλοντική ανανέωση του στόλου των λεωφορείων αντί για 48,8 εκατ. ευρώ μόλις 614 ευρώ
Σε… απόγνωση φάνηκε να έρχεται η Μαρία Μπακοδήμου μέσα στο σπίτι του Power of Love. Και ο λόγος ήταν η θεωρία της Ρένιας για την ύπαρξη μυστικών συμφωνιών.
Στην υπογραφή της απόφασης που αύξησε σε 600 εκατ. ευρώ το πρόγραμμα για τις μικρές τουριστικές επιχειρήσεις, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στάθης Γιαννακίδης.

Οικονομία