Ροή Ειδήσεων

Υπάρχουν έρευνες που πιστοποιούν την συμβολή ενός συγκεκριμένου φυσικού υλικού στην περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών, αλλά αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι μπορεί να κάνει “θαύματα” και για πιο λευκά δόντια.
Νιώθετε άγχος και στρες επειδή οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητάς σας, σας εμποδίζουν να λειτουργήσετε σεξουαλικά; Αν ναι, τότε τα νέα που έρχονται από τον επιστημονικό χώρο είναι μάλλον ελπιδοφόρα, καθώς σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα...…
Ο λεκές από σκουριά είναι ένας από τους πιο δύσκολους λεκέδες, καθώς τα περισσότερα απορρυπαντικά πλυντηρίου δεν μπορούν να τον απομακρύνουν.
Ένα ωραίο φαγητό στο φούρνο μπορεί να αφήσει πίσω του κατάλοιπα και λίπη.
Στη γεύση τους δεν θα αντισταθούν ούτε μικροί ούτε μεγάλοι…
Ο πόνος στην μέση δεν επηρεάζει μόνο τις κινήσεις ενός ατόμου κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά εμποδίζει σημαντικά και τον ύπνο του.
Η κουζίνα είναι από τους πιο σημαντικούς χώρους ενός σπιτιού, και από τους πιο «ακριβούς», στην περίπτωση που θέλετε να την αναδιαμορφώσετε ή να την ανακαινίσετε.
Η φωτογραφία αυτή αναρτήθηκε στο Twitter και αμέσως προκάλεσε το ενδιαφέρον των χρηστών που αναρωτήθηκαν «τι είναι αυτό που βλέπουμε;»
Όποιος είναι δραστήριος στην κοινωνική δικτύωση ξέρει καλά πόσο χρονοβόρο είναι να διαχειρίζεσαι πολλαπλούς λογαριασμούς στα social media.
Η Mastercard ανακοίνωσε σήμερα ότι μαζί με τους συνεργάτες της, Revolut, Monese, N26 και Edenred προσφέρει στους πελάτες της την υπηρεσία Apple Pay, η οποία μετατρέπει τις συναλλαγές μέσω κινητού σε έναν τρόπο πληρωμής που…

Οικονομία