(ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ) Κωνσταντινούπολη: Σκότωσε τη 17χρονη μαθήτρια και έκοψε τις φλέβες του επειδή δεν τον ήθελε! Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 17:55

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κωνσταντινούπολη το περιστατικό με τον 22χρονο άνδρα που άνοιξε πυρ σε σχολείο και είχε ως αποτέλεσμα να σκοτώσει μία 17χρονη και να τραυματίσει ακόμα δύο άτομα.

Ο 22χρονος Μουσταφά, πήγε μέχρι το Εμπορικό Λύκειο της Κωνσταντινούπολης, στη συνοικία Pendik, που βρίσκεται κοντά στο σταθμό τρένων του Güzelyalı, για να προσπαθήσει να τα ξαναβρεί με την κοπέλα του, τη 17χρονη Ελίν. Μόλις εκείνη, μαζί με τους δύο συμμαθητές της, τον Τζεμίλ και τη Ντενίζ, βγήκαν από το σχολείο, επιχείρησε να της μιλήσει, όμως εκείνη ήταν ανένδοτη. Δεν ήθελε.

Αμέσως ο Μουσταφά, έχασε το μυαλό του, και στο κεφάλι του υπήρχε μόνο το «ή εγώ ή κανείς». Πήρε ένα κυνηγετικό όπλο και χωρίς δεύτερη σκέψη, πυροβόλησε και σκότωσε την άτυχη κοπέλα, ενώ συνεχίζοντας, τραυμάτισε και τα άλλα δύο παιδιά που έτυχε να βρίσκονται εκεί.
Στη συνέχεια επιχείρησε να κόψει τις φλέβες του.

Η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, συνέλαβε μεν τον Μουσταφά, αλλά τον έστειλε φρουρούμενο στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Το ΕΚΑΒ επίσης παρέλαβε τα άλλα δύο τραυματισμένα παιδιά, ενώ οι γονείς της Ελίν ειδοποιήθηκαν για τον τραγικό θάνατο του παιδιού τους.

 

 

ΜΑΘ.jpg

ΤΟΥΡΚΙΑ.jpg