Δείτε την τελευταία φωτογραφία του Paul Walker Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2013 14:50

Το τραγικό ατύχημα που κόστισε τη ζωή στον ηθοποιό Paul Walker, 40 εξακολουθεί να συγκλονίζει, όχι μόνο τον κόσμο της showbiz, αλλά και τους θαυμαστές τους ανά τον κόσμο.

 

Και ενώ διαρκώς γίνονται γνωστές πληροφορίες για το δυσάρεστο γεγονός, όπως ότι η σορός του- όπως και αυτή του φίλου του και οδηγού της μοιραίας Πόρσε Roger Rodas- ήταν αδύνατον να αναγνωριστεί από τους συγγενείς του καθώς είχε απανθρακωθεί, τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου μια φωτογραφία που δείχνει τον ηθοποιό να μπαίνει στην Πόρσε του φίλου του λίγα λεπτά πριν το ατύχημα!

Στο μεταξύ, το δικό τους δράμα ζουν η 15χρονη κόρη του Walker, Meadow, και η επί σειρά ετών σύντροφός του Jasmine Pilchard-Gosnell, 23. Η Meadow, η οποία είναι «μισή ελληνίδα» από την πλευρά της μητέρας της- κάτι που είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο ηθοποιός- είχε μετακομίσει πρόσφατα στην Καλιφόρνια για να ζήσει με τον πατέρα της και την κοπέλα του. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό το γεγονός κανείς δεν έχει μάθει ή έχει δει τη νεαρή, η οποία προφανώς έχει υποστεί τεράστιο σοκ.

O Paul Walker ήταν 25 ετών όταν γεννήθηκε η Meadow, και η μικρή μεγάλωσε με τη μητέρα της Rebecca McBrain στη Χαβάη. Ο Walker δεν παντρεύτηκε ποτέ τη μητέρα της, παρά το γεγονός ότι αναγνώρισε το παιδί του, γιατί όπως είχε πει ότι τότε ήταν πολύ μικρός και ανώριμος. Ωστόσο, η σχέση του με την πρώην σύντροφό του ήταν καλή: «Αγαπώ πάρα πολύ την κόρη μου και αγαπώ και τη μητέρα της. Τα πάμε καλά και νομίζω ότι αυτό ήταν αποτέλεσμα της στάσης που κράτησα».

Στο μεταξύ, η σύντροφός του Jasmine Pilchard-Gosnell, η οποία είναι ακόμα φοιτήτρια, ζει το δικό της δράμα. Όπως θα δηλώσει ο θείος της: «O Paul ήταν πάρα πολύ καλό παιδί και η Jasmine είναι συγκλονισμένη. Περάσαμε μαζί την Ημέρα των Ευχαριστιών... Η Jasmine και ο Paul είχαν τα πάνω και τα κάτω στη σχέση τους, αλλά έκαναν σχέδια για το μέλλον. Τα νέα είναι απλά φρικτά. Στο πλευρό της Jasmine στέκεται αυτή τη στιγμή η μητέρα της».

Και μπορεί το ζευγάρι να χώριζαν 17 χρόνια, αλλά ήταν μαζί 7 χρόνια (άρχισαν να βγαίνουν όταν η Jasmine ήταν 16 και ο Paul 33) και είχαν σκοπό να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα τη σχέση τους, ιδίως αφού η Meadow μετακόμισε στο σπίτι του πατέρα της για να ζήσει μαζί τους.