Ισόβια σε 25χρονη μάνα για τον μέχρι θανάτου ξυλοδαρμό του μωρού της Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014 11:55

Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης καταδικάστηκε μια 25χρονη μητέρα  για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του μόλις 11 μηνών γιου της.


Στα χέρια της μητέρας του Emma Wilson ο μικρός Callum έπαθε εγκεφαλικές βλάβες που δεν άφηναν περιθώρια ελπίδας, σπασμένα πλευρά, σπασμένο πόδι, σπασμένο χέρι.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 25χρονη αγγλίδα τον χτύπησε τόσο βίαια που έτρεμε το ταβάνι του διαμερίσματος κάτω από το δικό της!

Η Wilson επιχείρησε να ρίξει την ευθύνη για τη φρικτή επίθεση στον Callum στον 2χρονο αδελφό του, υποστηρίζοντας πως τον ζήλευε.

Στο δικαστήριο όμως αναφέρθηκε πως το άτυχο αγοράκι είχε υποστεί πολλών μορφών κακοποίηση τις εβδομάδες πριν το θάνατό του.

Η μητέρα του έβγαζε πάντως φωτογραφίες «selfies» με τον μικρό στο φόντο, τα τραύματα να φαίνονται στο πρόσωπό του!

Το χειρότερο περιστατικό σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2011 όταν οι γείτονες άκουσαν πέντε ή έξι δυνατά χτυπήματα.
«Αυτό έκανε το ταβάνι και το φωτιστικό να τρέμουν και οι γείτονες είπαν πως νόμιζαν πως το παιδί θα περνούσε μέσα από το ταβάνι και θα έπεφτε στο δικό τους διαμέρισμα!», τόνισε ο δικαστής.

Το επόμενο πρωί η Wilson κάλεσε τις Πρώτες Βοήθειες και είπε πως ο γιος της ήταν αναίσθητος. Το αγοράκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου τρεις ημέρες μετά υπέκυψε στα τραύματά του.