Αν έχει αυτή τη συμπεριφορά ο τύπος που σ’αρέσει, τότε μην ασχολείσαι άλλο μαζί του! Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 16:16

Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα, απ’το να γνωρίζεις κάποιον και να σ’αρέσει με την πρώτη ματιά.

Και τίποτα δεν συγκρίνεται με την ευτυχία του να ξέρεις ότι νιώθει το ίδιο. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απ’την άλλη όψη του νομίσματος. Από αυτή που εκείνος ούτε να σε φτύσει. Η καψούρα είναι ωραία, αλλά όταν είναι μονόπλευρη τότε πρέπει να αποχωρήσεις κουνώντας μαντήλι αποχαιρετισμού.

Αν είσαι στην φάση που δεν ξέρεις τι να κάνεις με εκείνον που σ’αρέσει, αλλά το πράγμα δεν προχωράει παρακάτω, τότε ξέρεις ότι πρέπει να σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί του, γιατί δεν αξίζει. Τα ακόλουθα σημάδια, στο αποδεικνύουν:

1. Δεν απαντάει στα περισσότερα μηνύματα

Είναι αυτονόητο, ότι όταν σ’αρέσει κάποιος, είσαι πάνω από ένα κινητό περιμένωντας μία κλήση ή ένα μήνυμα, και εννοείται ότι χρειάζεσαι μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να απαντήσεις. Αν λοιπόν, ο τύπος που σ’αρέσει ξεχνάει να απαντήσει ή χρειάζεται ώρες για να πληκτρολογήσει ένα μήνυμα, τότε καταλαβαίνεις ότι το ενδιαφέρον δεν είναι αμοιβαίο. Ακόμα κι αν στην αρχή, σου έδειξε κάτι άλλο.

2. Δεν κάνει καμία κίνηση να σε εντυπωσιάσει

Μπορείς να του λες διάφορα κοπλιμέντα, αλλά εκείνος ούτε ένα. Δεν δείχνει τον παραμικρό ενθουσιασμό σε όσα του λες και από πράξεις 0. Πιο ξεκάθαρο δεν μπορεί να στο κάνει.

3. Οι φίλες σου στο φωνάζουν

Κάποιες φορές, ένα τρίτο πρόσωπο είναι πιο λογικό και βλέπει με άλλη σκοπιά τα γεγονότα και τις καταστάσεις. Αν οι φίλες σου, σου λένε συνεχώς ότι πρέπει να σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί του, τότε ήρθε η ώρα να τις ακούσεις. Δεν θέλουν άλλωστε το κακό σου και σίγουρα δεν αξίζει να αφιερώνεσαι σε κάποιον που σου δείχνει ότι δεν σε θέλει, αλλά δεν στο δηλώνει ξεκάθαρα.