Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Τα παράξενα παιχνίδια των άστρων είναι γεγονός! Αυτό είναι το ζώδιο που θα επηρεαστεί περισσότερο απ’όλα… Σάββατο, 15 Απριλίου 2017 16:49

Η κορυφαία αστρολόγος Άση Μπήλιου για ακόμη μια φορά θέλησε να ενημερώσει το κοινό της για τις αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου…

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έγραψε αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις και μας προειδοποιεί! Ανάδρομος Ερμής! Ποιο ζώδιο θα είναι το πιο άτυχο για τον μήνα αυτό;

Ερμής φαινομενικά ανάδρομος από σήμερα και μέχρι τις 3.5!

Ξεκινά από το ζώδιο του Ταύρου και οπισθοχωρεί στον Κριό μετά τις 21.4 μέχρι και τις 3.5. Επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου και Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους τρίτου δεκαημέρου περισσότερο. Φυσικά από τα τερτίπια του επηρεαζόμαστε όλοι… λίγο πολύ!

Ο Ερμής κυβερνά «το μυαλό» τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, πως δεχόμαστε και αναπαράγουμε τις πληροφορίες από και προς το περιβάλλον μας. Στην παραδοσιακή αστρολογία ο Ερμής κυβερνά τον γραπτό και προφορικό λόγο, τις διαπραγματεύσεις, τις πωλήσεις, τις αγορές και γενικά το εμπόριο, τα συμβόλαια, τα έγγραφα, τα ταξίδια, το ταχυδρομείο και ότι άλλο είναι σχετικό με την διανομή πληροφορίας και αγαθών.

Κυβερνά τα μέσα επικοινωνίας (τηλέφωνα, e-mails κτλ) και τα μέσα μεταφοράς. Τα πιο συνήθη προβλήματα στην διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, είναι οι καθυστερήσεις, οι αναβολές, οι παρεξηγήσεις, τα λάθη και οι παραλείψεις .

Υπάρχουν όμως και θετικές πλευρές αυτής της περιόδου που μπορείτε να αξιοποιήσετε, όπως το να ξαναδείτε ένα παλιό σχέδιο, να ξαναψάξετε στα συρτάρια σας ένα πλάνο και να το ξεσκονίσετε, να ξαναεπιστρέψετε σε μια παλιά δραστηριότητα που αφήσατε στην μέση ή σε μια παλιά σχέση ή συνεργασία.

Επίσης είναι καταπληκτική η θέση του για να επανεξετάσουμε μια εκκρεμότητα και να την κλείσουμε. Αποφύγετε αγορές υπολογιστών αλλά και ηλεκτρονικών μέσων (κινητά τηλέφωνα κτλ) αυτή την περίοδο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε, φροντίστε να φτάνετε στην ώρα σας για να πάρετε το ανάλογο μεταφορικό μέσο, ελέγξτε τυχόν καθυστερήσεις σε δρομολόγια, κοιτάξτε καλύτερα όρους ενοικίασης οχημάτων, προσέξτε τα πράγματα σας για να μην τα χάσετε ή ταξιδέψουν σε άλλο προορισμό από τον δικό σας.

Φροντίστε το αυτοκίνητο σας, αποφύγετε όμως αγορές αυτοκινήτου, μέχρι ο Ερμής να ξαναέρθει στην ορθή του Αποφύγετε να υπογράψετε σημαντικά συμβόλαια, επαγγελματικές συμφωνίες, μια μετακόμιση ή ένα γάμο.
Αν ξεκινήσετε κάποια εργασία, να ξέρετε ότι ίσως να μην διαρκέσει για πάντα και πιθανώς στην πορεία της να βγουν προβλήματα.