Εύβοια: Ποιο το μυστικό του θανάτου της 31χρονης εγκύου, τι έδειξε το πόρισμα Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017 10:44

Ποιο το μυστικό του θανάτου της 31χρονης εγκύου στην Εύβοια;

Δεν ήξερε να οδηγεί, ούτε και είχε δίπλωμα ο αρραβωνιαστικός της 31χρονης εγκύου, που την παρέσυρε στον θάνατο στην πυλωτή του σπιτιού τους στην περιοχή Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας.

Το νέο στοιχείο της υπόθεσης που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της περιοχής, αλλά και όλη την Ελλάδα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά τη σύλληψη και προσαγωγή του υπαιτίου στην Ασφάλεια.

Σύμφωνα μάλιστα με τις καταθέσεις και το σχετικό πόρισμα, η 31χρονη του ζήτησε να μετακινήσει το αυτοκίνητο, καθώς ήθελε να απλώσει τα ρούχα και το όχημα την εμπόδιζε.

Ο 30χρονος πήγε να μετακινήσει το αυτοκίνητο που ανήκει στην οικογένεια και κατά την διάρκεια ενός ελιγμού πάτησε απότομα το γκάζι και τραυμάτισε θανάσιμα την 31χρονη αρραβωνιαστικιά του.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, όπως και του εμβρύου που κυοφορούσε.

Οι συγγενείς της κοπέλας από την πλευρά τους καταγγέλλουν καθυστέρησε του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ. Στις αιτιάσεις αυτές, ο υπεύθυνος δομών ΕΚΑΒ Ν. Εύβοιας, σύμφωνα με το eviatop.blogspot.gr, απαντά ως εξής:

«Πράγματι τηλεφώνησαν 3 φορές από τις 12.14 όπου την πρώτη φορά ανέφεραν πτώση εξ ιδίου ύψους και στο δεύτερο τηλεφώνημα μετά από 3 λεπτά ότι λιποθύμησε και είναι έγκυος και στο τρίτο μετά από 5 λεπτά τηλεφώνημα ότι έπεσε από την καρέκλα.

Στις 12.21 λαμβάνει κλήση το ασθενοφόρο να αναχωρήσει χωρίς πραγματική εικόνα του περιστατικού, 12:34 είναι στο σημείο. 12:40 την παραλαμβάνει όπου βρίσκει χωρίς ζωτικά σημεία και μυδρίαση οφθαλμών με ό,τι αυτό καταδεικνύει. 12:48 την παραδίδει στο Νοσοκομείο Χαλκίδας».