Έξυπνοι τρόποι για να εντάξεις το glitter στο μακιγιάζ σου! Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 18:43

Το glitter ανέκαθεν αποτελούσε τάση στο μακιγιάζ. Τα τελευταία χρόνια όμως, το βλέπουμε να επανέρχεται δυναμικά στις πασαρέλες και τα editorials μόδας.


Μοιάζει με μικροσκοπικά διαμαντάκια και μπορεί να μετατρέψει το πιο απλό μακιγιάζ σε glam και λαμπερό στη στιγμή. Προφανώς και τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας, αλλά το glitter είναι αυτό που μπορεί να αντέξει η τσέπη μας.

Ας δούμε λοιπόν πως μπορούμε να βάλουμε το glitter στο μακιγιάζ μας!

Χείλη λαμπερά

Το κραγιόν ή το gloss με glitter δεν φαίνεται να έχει φύγει από τη μόδα από τα 80s και έπειτα! Μπορεί να μην το βλέπουμε στην υπερβολή του καθημερινά, αλλά το gloss με glitter είναι αυτό που θα κάνει το πρωινό μας μακιγιάζ λαμπερό και θα μας συντροφεύει μέχρι και στο μπαράκι το βράδυ!

Highlighter και λάμψεις
Δεν είναι ανάγκη να βάλετε glitter ως highlighter, εκτός και αν πρόκειται να πάτε σε κάποιο φεστιβάλ, αλλά ένα όμορφο και λαμπερό highlighter με λάμψεις θα κάνει τη διαφορά στο μακιγιάζ σας!

Σκιές με glitter
Έχουμε όλες μας απολαύσει τα βίντεο ή swatches από τις παλέτες ή τις σκιές που είναι πλούσιες σε χρωστική και glitter. Βέβαια, δεν μπορώ να σας πω πως αυτές θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στο καθημερινό μας μακιγιάζ.
Αντ’ αυτών χρησιμοποιήστε μια σκιά σε nude ή παστέλ αποχρώσεις με ελαφρύ glitter και λάμψη για το κινητό βλέφαρο και δώστε ένταση στο βλέμμα σας!

Glittery Eyeliner

Ξέρω ότι παλεύετε και εσείς με τη γραμμή του eyeliner σε καθημερινή βάση, οπότε σας σηκώθηκε η τρίχα όταν το συνδύασα με glitter.
Αν επιλέξετε ένα πολύ καλό glitter eyeliner να θυμάστε πως δε θα έχετε κανένα θέμα στη γραμμή σας, καθώς τα καλά eyeliner «γράφουν» με άνεση και γλιστρούν ομαλά στα βλέφαρα, ενώ χαρίζουν εντυπωσιακό μακιγιάζ!

Πηγή: yang.gr