Τι λένε για σήμερα τα ζώδια Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 09:02

Κριός- Σήμερα το οργανωτικό σου πνεύμα θα κλέψει τις εντυπώσεις καθώς η Σελήνη από την Παρθένο θα σου χαρίσει την επιθυμία να διεκπεραιώσεις τις δουλειές που έχεις, και μόνο αν οργανωθείς θα τα καταφέρεις.

Η προσοχή που θα δίνεις στη λεπτομέρεια και ο ζήλος σου δεν θα περάσουν απαρατήρητα ούτε στο εργασιακό σου περιβάλλον και αυτό θα είναι μια καλή ευκαιρία για να καταλάβουν τι αξίζεις. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να αναλάβεις και μια αγγαρεία που δεν είχες υπολογίσει αλλά και μην ανησυχείς καθώς αν έχεις οργανωθεί καλά δεν θα σου χαλάσει το πρόγραμμα.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεις μια νέα ενασχόληση που θα σε γεμίζει χαρά και θα εξάρει τη δημιουργικότητα σου! Από την άλλη θα τονίσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις έξω μαζί με αγαπημένους σου φίλους! Είναι πολύ πιθανό να είσαι αρκετά εξωστρεφής σήμερα και αυτό σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς. Φόρτισε τις μπαταρίες σου όσο περισσότερο μπορείς για να έχεις απόθεμα και τις επόμενες ημέρες!

Δίδυμοι

Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα εσωστρεφής και θα είναι δύσκολο να βρεις σημείο επικοινωνίας με τους άλλους καθώς δεν θα θέλεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να αναμοχλεύει στιγμές που ένιωσες αδικημένος/η για αυτό και δεν θα έχεις όρεξη για συζητήσεις και εξηγήσεις. Αυτή η στάση σου μπορεί να δημιουργήσει απόσταση και στις σχέσεις με τους οικείους σου καθώς όλο και κάτι θα θυμηθείς να τους προσάψεις. Επικεντρώσου στο παρόν και μην γυρίζεις σε γεγονότα και καταστάσεις του παρελθόντος καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γίνεις ακόμα περισσότερο εσωστρεφής.

Καρκίνος

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο τονίζει την ανάγκη σου για επικοινωνία αλλά και τη τάση σου για σπατάλες. Η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για να δεις τον/την αδερφό/η σου, να κάνεις μια επίσκεψη σε κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο ή να βγεις για ψώνια στα μαγαζιά! Βέβαια είναι πιθανό να παρασυρθείς σε αγορές που δεν χρειάζεσαι και μετά να βγεις εκτός προϋπολογισμού! Προσπάθησε να συγκρατήσεις την παρορμητική διάθεση που θα έχεις για ψώνια ώστε να μη γυρίσεις σπίτι γεμάτος/η τσάντες με πράγματα που δεν σου χρειάζονται!

Λέων

Η ημέρα όπως και η προηγούμενη εξακολουθεί να έχει μια γενική αναστάτωση που μπορεί να βγάλει κάτι καλό καθώς θα σε δραστηριοποιήσει προκειμένου να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου. Αιτία αυτής της υπέρ-κινητικότητας είναι η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο. Δεν αποκλείεται να σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις αποταμίευση και γενικά να κάνεις ένα πλάνο προκειμένου να κρατήσεις κάποια χρήματα στην άκρη. Αν έχεις κάποιες εκκρεμότητες με τράπεζες, εφορία και το δημόσιο προσπάθησε να τις διευθετήσεις σήμερα καθώς η ημέρα σε ευνοεί.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα σου προκαλέσει πληθώρα συναισθημάτων και την τάση να κινείσαι συναισθηματικά από το ένα άκρο στο άλλο! Η κυκλοθυμία σου δεν θα αργήσει να φανεί και στις σχέσεις με τους γύρω σου καθώς θα γίνει η αφορμή για να δημιουργηθούν εντάσεις. Σίγουρα θα πρέπει να προσπαθήσεις για να καταφέρεις να βρεις ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους διαφορετικά θα παρεξηγηθείς! Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σήμερα αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις αρνητικές εντυπώσεις.

Ζυγός

Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις πως το κλίμα γύρω σου είναι εχθρικό καθώς η Σελήνη από την Παρθένο αυξάνει την καχυποψία σου σε σημείο που μπορεί και να οδηγηθείς σε υπερβολές. Είναι πιθανό να κρατήσεις αποστάσεις από όλους καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να είσαι σίγουρος/η πως δεν θα διαρρεύσουν τα σχέδια σου. Αυτό που χρειάζεται είναι να επιστρατεύσεις τη λογική σου καθώς η καχυποψία σου μπορεί να προσβάλει ανθρώπους που δεν σου έχουν δώσει δικαιώματα και να δημιουργήσει προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και σου υπενθυμίζει πως έχεις φίλους τους οποίους θέλεις να δεις και να περάσεις χρόνο μαζί τους! Ακόμα είναι πιθανό να ασχολείσαι με μια ομάδα ή κάποιο σύλλογο και να αποφασίσεις να διαθέσεις χρόνο σε αυτό! Σήμερα δεν θα υπάρξουν δικαιολογίες καθώς θα έχεις τη διάθεση, για αυτό κανόνισε να περάσεις την ημέρα σου μαζί με αγαπημένους σου φίλους κάνοντας αγαπημένες σας δραστηριότητες! Η δύναμη της ομαδικότητας κάνει θαύματα και σίγουρα δεν θα αργήσεις να το καταλάβεις!

Τοξότης

Σήμερα το μυαλό σου θα είναι προσκολλημένο σε θέματα που σχετίζονται με την αναγνώριση σου στον επαγγελματικό σου τομέα καθώς η Σελήνη από την Παρθένο θα στρέψει την προσοχή σου στην καριέρα σου. Αυτό που θέλεις περισσότερο από όλα είναι να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σου και η αξία σου για αυτό και θα δείξεις ιδιαίτερο ζήλο για επαγγελματικά ζητήματα. Σήμερα θα καταφέρεις να στρέψεις επάνω σου τα βλέμματα αρκετών για αυτό προσπάθησε να το εκμεταλλευτείς προς όφελος σου!

Αιγόκερως

Σήμερα αυτό που θα επιθυμήσεις περισσότερο από όλα είναι να αποκτήσεις νέες γνώσεις που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και θα αποτελέσουν ένα καλό κίνητρο για να ασχοληθείς με κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και σε βοηθά να αναζητήσεις πληροφορίες κάθε είδους για θέματα που σε ενδιαφέρουν! Αυτό θα είναι και μια πολύ καλή ευκαιρία για να γίνεις ακόμα περισσότερο επικοινωνιακός/η καθώς θα θελήσεις να μοιραστείς με τους γύρω σου οτιδήποτε μάθεις!

Υδροχόος

Μια τυχαία συνάντηση με κάποιον/α θα σου φέρει στο μυαλό αναμνήσεις του παρελθόντος και μπορεί να φέρουν στο μυαλό σου ανθρώπους, σχέσεις και μια γενικότερη νοσταλγία. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις καθώς θα σε απασχολήσουν, πέρα από τα θέματα του παρελθόντος και οικονομικά ζητήματα. Είναι πιθανό να γίνεις και ιδιαίτερα κτητικός/η με χρήματα, υλικά αγαθά αλλά και με τους ανθρώπους που θεωρείς δικούς σου. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις καθώς ενδέχεται να δημιουργήσεις δυσφορία στις σχέσεις σου με τους άλλους.

Ιχθύς

Σήμερα θα νιώθεις καλά με τον εαυτό σου μόνο εάν έχεις την επιβεβαίωση των άλλων διαφορετικά θα ξεκινήσεις να αμφιβάλλεις. Η Σελήνη από την Παρθένο σου δημιουργεί τέτοιου είδους ζητήματα για αυτό και θα ψάξεις επιβεβαίωση σε όσους σχετίζεσαι στενά σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο συνεργασιών. Η αρμονία και οι τρόποι που μπορείς να την επιτεύξεις θα είναι το ζητούμενο σου για αυτό και θα είναι πολύ εύκολο να έρθεις κοντά με τους άλλους και να λύσεις οποιοδήποτε ζήτημα μπορεί να είχε προκύψει μεταξύ σας. Η ημέρα είναι ευνοϊκή και για να ξεκινήσεις να διαπραγματεύεσαι τους όρους μιας νέα συνεργασίας!