Το ΧΩΝΙ προτείνει: «Όμορφες στιγμές» του Γιώργου Μετήλλια σε σκηνοθεσία Χρήστου Πουσίνη στο Θέατρο Παραμυθιάς Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 09:00

Σε μια συντροφική-παρεΐστικη βραδιά ειδικά σχεδιασμένη για να ζωντανέψει θεατρικά τα πιο σημαντικά βιώματα της ζωής του Λάκη Λαλάκη.

Δύο ηθοποιοί και δύο μουσικοί-τραγουδιστές σε όμορφες στιγμές επί σκηνής. Δύο σκηνικά ζευγάρια, συνυφασμένα με την αγάπη και τον έρωτα παρουσιάζουν τις καταπληκτικές περιπέτειες του ήρωα.

Ο συγγραφέας και στιχουργός, Γιώργος Μετήλλιας, έγραψε τις «Συγκλονιστικές περιπέτειες του Λάκη Λαλάκη» για να προτείνει στους συνανθρώπους του να κρατούν με ένα χαμόγελο στη θύμησή τους ακόμη και τις πιο πικρές τους στιγμές, να αναπολούν πάντα χαμογελώντας όσα θυμούνται από τη ζωή του και να κρατούν αυτές τις αναμνήσεις με αγάπη στις καρδιές τους.

Η παράσταση, «Όμορφες Στιγμές», που σάς προτείνει Το ΧΩΝΙ, τελείται υπό την αιγίδα του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς & Νήσων.

Κάθε Δευτέρα (μέχρι τα μέσα Μαΐου), στις 20:30, στο θέατρο Παραμυθιάς-Αλμπέρτα Τσοπανάκη, στη διεύθυνση Παραμυθιάς 27, στην Αθήνα.

Οι συντελεστές του έργου είναι οι εξής:
Συγγραφέας - στιχουργός: Γιώργος Μετήλλιας
Σκηνοθέτης: Χρήστος Πουσίνης
Σύνθεση πρωτότυπων τραγουδιών: Περικλής Μπισκίνης
Επιμέλεια Αφίσας-Φωτογραφίες: Παναγιώτης Χριστοφιλέας

ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ:
Γιάννης Λεβέντης
Σοφία Σαββίδου

ΜΟΥΣΙΚOI
Μουσική διδασκαλία – πιάνο: Περικλής Μπισκίνης
Τραγούδι: Ξένια Γαργάλη, Περικλής Μπισκίνης

Για τηλεφωνικές κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 2103457904

Χορηγός Επικοινωνίας Το ΧΩΝΙ

afisa.jpg