Φωτογραφία: Έκαναν τρίο και μετά έπεσε από τον 20όρο όροφο Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 10:31

Λίγο καιρό μετά τον θάνατο της νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το μοιραίο βράδυ.

Το 18χρονο μοντέλο Ivana Smit είχε γυρίσει με τον μεγιστάνα Alex Johnson και τη γυναίκα του Luna στο διαμέρισμά τους μετά από νυχτερινή έξοδο. Λίγες ώρες αργότερα η Ivana Smit έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός τους στον 20ό όροφο.

Ο Αμερικανός μεγιστάνας και η σύζυγός του παραδέχτηκαν ότι τη μοιραία νύχτα έκαναν τρίο με το νεαρό μοντέλο πριν πέσει μυστηριωδώς στο κενό. Ο Alex και η Luna ήταν από τους τελευταίους ανθρώπους που είδαν την Ivana Smit ζωντανή. Υποστηρίζουν ότι ο θάνατός της τον περασμένο Δεκέμβριο ήταν τραγικό δυστύχημα.

Το ζευγάρι μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με τον θάνατο του 18χρονου μοντέλου μετά τους ισχυρισμούς πως δολοφονήθηκε. Υποστηρίχθηκε ότι οι Johnson διοργάνωσαν ένα πάρτι swingers και ναρκωτικών τη μοιραία νύχτα στο διαμέρισμά τους στην Κουάλα Λουμπούρ.

Οι Johnsons υποστηρίζουν ότι γνώρισαν για πρώτη φορά την Ivana Smit το περασμένο Halloween και έκαναν τρίο σε ξενοδοχείο τον Νοέμβριο. Τη μοιραία νύχτα είχαν βγει όλοι μαζί και επέστρεψαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Luna υποστήριξε ότι έκαναν τρίο αφού πήγε την 5χρονη κόρη της στο σχολείο και επέστρεψε σπίτι στις 8.15 το πρωί στις 7 Δεκεμβρίου. Έπεσε για ύπνο στις 10.15 και ξύπνησε στη 1.25. Δεν υπήρχε σημάδι της Ivana αν και τα ρούχα της, τα παπούτσια της, το κινητό της και η τσάντα της ήταν ακόμα στο διαμέρισμά τους.

Ξανακοιμήθηκαν και ξύπνησαν από την αστυνομία που τους χτύπησε την πόρτα στις 5 το απόγευμα. Το πτώμα της Ivana είχε βρεθεί περίπου 3 ώρες νωρίτερα. Είχε πέσει από το μπαλκόνι του διαμερίσματός τους στον 20ό όροφο.

Η αστυνομία έκρινε ότι πρόκειται για τραγικό δυστύχημα, με την οικογένεια της 18χρονης να διεκδικούν νέα έρευνα.

 

trio2.jpg