Ηταν από τις πιο ποθητές γυναίκες τη δεκαετία του ’90 – ΠΩΣ είναι σήμερα η Γκέλυ Γαβριήλ Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 11:00

Για την απόφασή της να παρατήσει τα καλλιτεχνικά δρώμενα τη δεκαετία του ’90 μίλησε σε συνέντευξή της

Η Γκέλυ Γαβριήλ, το sex symbol της δεκαετίας του ’80, με αρκετές επιτυχίες στο θέατρο, στην τηλεόραση και στις βιντεοταινίες της εποχής, παραμένει, όπως θα δείτε παρακάτω, μια εντυπωσιακή γυναίκα. H ίδια έδωσε συνέντευξη στην Espresso για την απόφασή της να παρατήσει τα καλλιτεχνικά δρώμενα τη δεκαετία του ’90.

«Το 1998 έφυγα από τον χώρο από δική μου επιλογή. Είχα κουραστεί πολύ. Δούλευα ασταμάτητα και είχα φτάσει 48 κιλά. Εκανα παράλληλα τρεις διαφορετικές δουλειές: θέατρο, σίριαλ και βιντεοταινίες. Μάλιστα, στην τελευταία παράσταση όπου έπαιξα σωριάστηκα στη σκηνή από υπερκόπωση και νοσηλεύτηκα. Είπα να κάνω ένα μεγάλο διάλειμμα και με έναν φίλο μου ανοίξαμε ένα καλλιτεχνικό γραφείο που προωθούσε Ελληνες ηθοποιούς και μοντέλα σε διαφημιστικές δουλειές στη χώρα μας και τη Γαλλία», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε μιλώντας για την οικογένεια της.

«Το 2002 γεννήθηκε ο γιος μας ο Ιουλιανός Σωκράτης και το 2006 παντρευτήκαμε με τον άντρα μου. Οταν ήρθε στον κόσμο το παιδί μας, τα σταμάτησα όλα γιατί ήθελα να αφοσιωθώ στο μεγάλωμά του». Την έχουν αποκαλέσει sex symbol της δεκαετίας του ’80. Αποδέχεται τον όρο;

«Το sex symbol δεν το πούλησα, όπως κάποιες άλλες... Δεν στάθηκα τόσο πολύ στην εξωτερική μου εμφάνιση. Μη σου πω ότι σε κάποιες δουλειές επέλεγα εγώ να «τσαλακωθώ». Εχω κάνει ρόλους και γριάς και ναρκομανούς και άσχημης».

Δείτε την Γκέλυ Γαβριήλ... σήμερα:

gelly.jpg

gelly1.jpg

 

newsone.gr