Τι λένε για σήμερα τα ζώδια Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 09:31

Κριός¨Η Σελήνη πέρασε στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου και θα σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις το μυαλό σου από τα επαγγελματικά ζητήματα και την ανάγκη σου για αναγνώριση και επιβεβαίωση, και να χαλαρώσεις!

Οι επαφές με φίλους θα κάνουν πάρα πολύ καλό στη διάθεσή σου και θα χρωματίσουν την ημέρα με ευχάριστες στιγμές. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου δώσει την ευκαιρία να φέρεις ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο. Αξιοποίησε την ευκαιρία προκειμένου να κανείς σαφέστερη τη θέση σου, να δείξεις τις προθέσεις σου και γενικότερα να πεις οτιδήποτε δεν είχες πει παρόλο που το ήθελες.

Ταύρος

Μία ημέρα μετά την εορτή της Λαμπρής και το μυαλό σου ήδη βρίσκεται σε επαγγελματικά ζητήματα και πολύ πιθανόν να βρίσκεται και η φυσική σου παρουσία! Η Σελήνη μόλις έκανε την είσοδό της στο ζώδιο του Υδροχόου και θα τονίσει επαγγελματικές υποχρεώσεις, συνεντεύξεις, ραντεβού και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την καριέρα σου. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα είναι μία βοηθητική όψη που θα ανασύρει ζητήματα του παρελθόντος που σχετίζονται με τη δουλειά σου και υπήρχαν εκκρεμότητες με αυτά προκειμένου να μπορέσεις να τα λύσεις!

Δίδυμοι

Σήμερα αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να συνεχίζεις να κάνεις διακοπές ή αν δεν έχεις καταφέρει να πάρεις ένα ρεπό ακόμα, τότε θα κάνεις τα πάντα για να το πάρεις όσο πιο άμεσα γίνεται. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και τονίζει την ανάγκη σου για ταξίδια, εκδρομές και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε χαλαρώσει απόλυτα. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα σου δώσει την ευκαιρία να συναντήσεις έναν παλιό σου φίλο, ένα συγγενή που έχετε χαθεί λόγω υποχρεώσεων και ανθρώπους που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες αλλά τους έχεις στο μυαλό σου! Ακόμα μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο το θέμα ενός ταξιδιού που είχες πει πως θέλεις να κάνεις!

Καρκίνος

Σήμερα η διάθεσή σου θα είναι υποτονική καθώς θα έχεις την τάση να παίρνεις τα πάντα τοις μετρητοίς και περισσότερο σοβαρά από αυτό που χρειάζεται για αυτό χάνεσαι στον κυκεώνα των σκέψεών σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει συναισθηματική αναταραχή με αφορμή ανθρώπους και καταστάσεις που θα έρθεις σε άμεση επαφή. Ένα οικονομικό ή αισθηματικό σου ζήτημα μπορεί να σε αποπροσανατολίσει όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείς απλά να το διευθετήσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό το απόγευμα θα φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα που έχεις αφήσει ημιτελή και είναι μία καλή ευκαιρία για να τα κλείσεις.

Λέων

Σήμερα οι στενοί σου συνεργάτες αλλά και ο/η σύντροφός σου θα μονοπωλήσουν την ημέρα σου καθώς θα βρουν τρόπο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους δίπλα σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και θα σε κάνει να δεις πολύ θετικά αυτό το σενάριο καθώς η αλήθεια είναι πως και εσύ έχεις ανάγκη την ανθρώπινη επαφή, και η ενασχόληση με τους αγαπημένους σου ανθρώπους θα σου φτιάξει τη διάθεση. Το απόγευμα το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα φέρει στο προσκήνιο συζητήσεις σχετικά με ιστορίες του παρελθόντος οι οποίες θα σου δημιουργήσουν μία γλυκιά νοσταλγία και θα συσφίξουν ακόμα περισσότερο τις σχέσεις σου με τους άλλους.

Παρθένος

Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι αρκετές σήμερα και δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις και να παρατείνεις για μία ακόμα ημέρα τις ολιγοήμερες διακοπές. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και θα σου υπενθυμίσει πως ήταν ωραίο το διάλειμμα αλλά όλα τα ωραία δεν κρατούν πολύ! Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα φέρει στο προσκήνιο κάποιες υποχρεώσεις που έπρεπε να έχεις ασχοληθεί μαζί τους αλλά δεν το έχεις κάνει. Καλό θα είναι να το κάνεις τώρα προκειμένου να ξεμπερδεύεις αλλά πρόσεξε τις λεπτομέρειες αυτών καθώς μη ξεχνάς πως ο Ερμής είναι ανάδρομος και μπορεί να δυσκολέψει λίγο τα πράγματα.

Ζυγός

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο φιλικό και αέρινο ζώδιο του Υδροχόου και θα σου δώσει ευκαιρίες για να περάσεις μία γεμάτη ημέρα όπως εσύ την επιθυμείς. Η καλλιτεχνική πλευρά του εαυτού σου θα έρθει στο προσκήνιο και είναι μία καλή ευκαιρία να σκεφτείς σοβαρά να ξεκινήσεις ένα χόμπι το οποίο θα σε βοηθήσει να την εκφράσεις. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό είναι βοηθητικό για να κάνεις μία ανασκόπηση στο παρελθόν και να δεις τι ήταν αυτό που σου έδινε χαρά προκειμένου να ασχοληθείς μαζί του και στο παρόν!

Σκορπιός

Σήμερα θα έχεις την τάση να κάνεις παράπονα -μικρά ή μεγάλα- το μέγεθος των οποίων θα εξαρτηθεί από την αντίδραση των γύρω σου ιδιαίτερα των δικών σου ανθρώπων. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και θα σου θυμίσει αδικίες που έχεις υποστεί είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να χαλαρώσεις. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα σε βάλει στη διαδικασία να αναμοχλεύεις καταστάσεις του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να στρέψεις τα βέλη σου και στους δικούς σου. Προσπάθησε να ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα που αφορούν το παρόν και να βοηθήσεις κάποιο ηλικιωμένο πρόσωπο της οικογένειάς σου που μπορεί να σε χρειάζεται.

Τοξότης

Η ημέρα θα είναι γεμάτη με κόσμο καθώς για εσένα το εορταστικό κλίμα των ημερών δεν έχει τελειώσει και οι επαφές με γνωστούς, συγγενείς ακόμα και οι γείτονες θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες και την ανάγκη σου για συναντήσεις. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ερμή ο οποίος βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού πιθανόν να σου φέρει μία ενδιαφέρουσα συνάντηση με κάποιον άνθρωπο μέσα από το περιβάλλον σου που υπήρξε ένα φλερτ κατά το παρελθόν! Αξιολόγησε τα στοιχεία και δες αν θέλεις να συνεχίσει και στο παρόν.

Αιγόκερως

Σήμερα το μυαλό σου βρίσκεται ήδη στην καθημερινότητά σου ιδιαίτερα στις υποχρεώσεις σου που σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα. Η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Υδροχόο σου δημιουργεί μία γενικότερη ανασφάλεια που θα προσπαθήσεις να καλύψεις μαζεύοντας χρήματα και υλικά αγαθά. Πρόσεξε καθώς μπορεί να το παρακάνεις και σκεπτόμενος/η πως τώρα στις εορτές ξόδεψες και κάτι παραπάνω να περάσεις στο άλλο άκρο. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις μία συζήτηση με την οικογένειά σου σχετικά με κάποιο οικονομικό θέμα- και όχι μόνο- προκειμένου να λύσετε εκκρεμότητες που έχετε.

Υδροχόος

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιό σου και θα σου χαρίσει την ενέργεια που στερήθηκες στις προηγούμενες ημέρες καθώς θα σε φέρει στο προσκήνιο για διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς θα είναι η ανάγκη σου να ασχοληθείς με τις σχέσεις σου και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου καθώς θέλεις να καταλάβεις ποιες από αυτές αξίζει να παραμείνουν στη ζωή σου. Πρόσεξε καθώς οι εγωκεντρικές τάσεις που θα έχεις δεν θα σε αφήσουν να βγάλεις σωστά συμπεράσματα. Το απόγευμα το εξάγωνο της σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα φέρει μπροστά σου ένα πρόσωπο του περιβάλλοντος σου που έχεις να δεις καιρό και θα σου ξυπνήσει αναμνήσεις.

Ιχθύς

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες το εορταστικό κλίμα ήταν πολύ καλό και σε βοήθησε να συναντήσεις ανθρώπους που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες και να συσφίξει τις σχέσεις με τους άλλους. Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως νιώθεις κουρασμένος/η καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και δεν θα αφήσει την ενέργειά σου να ανέβει σε υψηλά επίπεδα καθώς τις τελευταίες ημέρες έκανες κατάχρηση! Πάρε το χρόνο σου για να ξεκουραστείς και μην ζορίζεις τον εαυτό σου αν δεν θέλεις να νιώθεις πιεσμένος/η. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό το απόγευμα είναι ευνοϊκό για να επιχειρήσεις να πάρεις κάποια χρήματα που σου οφείλουν πίσω και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να εκνευριστείς!

 


---

Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner! H απόλυτη ΣΚΟΥΠΑ ΡΟΜΠΟΤ που... καθαρίζει για σένα!

Το Mindmarket.gr, το e-shop που σε σκέφτεται έχει το τέλειο δώρο για το Πάσχα: Η απόλυτη σκούπα – ρομπότ, που καθαρίζει μόνη της και σας λύνει τα χέρια!

Clipboard0232

Χαρτογραφεί το χώρο και αποφεύγει τα εμπόδια - Καθαρίζει ακόμη και τις πιο δύσκολες γωνίες - Επαναφορτίζεται αυτόματα - Απομακρυσμένος έλεγχος λειτουργίας μέσω ειδικής εφαρμογής (app) σε κινητά, tablets κ.λπ!

Αυτό το ΥΠΕΡΟΠΛΟ για κάθε νοικοκυριό είναι ΤΩΡΑ άμεσα διαθέσιμο ΕΔΩ, μαζί με δεκάδες άλλα προϊόντα τεχνολογίας, από το Mindmarket!