Τα τρία ζώδια που δεν θες να τα έχεις για αφεντικά σου! Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 08:31

Αν και δεν μας αρέσει η λέξη αφεντικό και προτιμούμε το εργοδότης, έτσι και δε μας αρέσουν και οι στριμμένοι εργοδότες οι οποίοι ταλαιπωρούν συνήθως χωρίς λόγο τους υπαλλήλους τους και δημιουργούν κακό κλίμα στο χώρο εργασίας.

Υπάρχουν μερικά ζωδιάκια τα οποία έχουν μια προδιάθεση για δεσποτικές συμπεριφορές και αδικαιολόγητα ξεσπάσματα σε συναδέλφους τους οι οποίοι υποφέρουν κάπως κάτω από την εξουσία αυτών.

Λέων: Καλύτερα να παραιτηθείς, αφού ότι και να κάνεις, όπως και να το κάνεις και όποτε και να το κάνεις δε θα είναι ικανοποιημένος, αφού θα μπορούσε να γίνει καλύτερα. Ανικανοποίητος, υπερφύαλος, με παράλογες προσδοκίες, αλαζόνας και άδικος, έχει μείνει στο παραμύθι ότι όλοι στη ζούγκλα οφείλουν να τον υπηρετούν και το εφαρμόζει και στο γραφείο.

Αιγόκερως: Εξάρσεις αδικαιολόγητου θυμού, σκαμπανεβάσματα στη διάθεση, λίγη τσιγκουνιά, διάθεση να προσβάλει και υπερβολικές απαιτήσεις είναι εν ολίγοις το προφίλ του συγκεκριμένου εργοδότη ο οποίος παίζει με τα νεύρα των εργαζομένων του μέχρι τελικής πτώσεως.

Ιχθείς: Σπαγγοραμένος, ενίοτε μίζερος, αρκετά άδικος και καχύποπτος είναι ο προϊστάμενος ο οποίος θα μπορούσε να μην ανήκει σε αυτή την κατηγορία και πραγματικά καταλυτικό ρόλο παίζει ο ωροσκόπος το