Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 11:31

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και τονίζει ακόμα περισσότερο τα επικοινωνιακά σου ταλέντα αλλά και την ανάγκη σου να μοιραστείς τα νέα που ξέρεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη το απόγευμα θα είναι εξαιρετικά βοηθητική και ευνοϊκή για να κάνεις νέες γνωριμίες και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Αν έχεις κατά νου να βγεις μία βόλτα για ψώνια χρειάζεται να είσαι συγκρατημένος/η καθώς ενδέχεται να ξοδέψεις πολλά σε ρούχα, αξεσουάρ και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση σου.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες σχετικά με τον εαυτό σου, τα ταλέντα σου και τις δεξιότητές σου. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να κυριαρχήσουν διαφορετικά εσύ ο/η ίδιος/α θα υποβαθμίσεις τον εαυτό σου και όλα αυτά που σε κάνουν ξεχωριστό/η. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη είναι μία καλή ευκαιρία για να ξεκινήσεις ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα ενόψει καλοκαιριού ή να έχεις ξαφνικά έσοδα τα οποία δεν περιμένεις και σίγουρα θα καλύψουν την ανασφάλεια που νιώθεις!

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα βρεις την ευκαιρία να κάνεις αισθητή την παρουσία σου στο περιβάλλον σου και στους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν σε προσωπικό επίπεδο. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη θα δημιουργήσει ευνοϊκές συγκυρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες. Μέσα από αυτές τις γνωριμίες που θα κάνεις, εκτός από προσωπικά ωφελημένος/η μπορεί να βρεθείς και επαγγελματικά. Αυτό που χρειάζεται είναι να είσαι σε ετοιμότητα προκειμένου να δεις την κατάλληλη ευκαιρία για να επιτύχεις ένα στόχο σου.

Καρκίνος

Σήμερα θα ψάχνεις ευκαιρία για να αγχωθείς καθώς ακόμα και αν ξυπνήσεις με κέφι θα προσπαθήσεις να βρεις κάτι για να ξεκινήσεις να ανησυχείς! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και είναι «υπεύθυνη» για τις φοβίες και τις σκέψεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι άβολα με όλους ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη θα βοηθήσει να ξεκινήσει μυστικά μία αισθηματική ιστορία. Αν έχεις ήδη μία ανοιχτή υπόθεση που αφορά αισθηματικά ζητήματα καλό θα ήταν να την κλείσεις και να μην ανοίξεις και δεύτερη παράλληλα.

Λέων

Μία βόλτα με φίλους σου θα είναι το καλύτερο αγχολυτικό για εσένα σήμερα για αυτό όση δουλειά και αν έχεις προσπάθησε να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην προσωπική σου ζωή και σε αυτά που σε κάνουν χαρούμενο/η. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να ευνοεί φιλικές συναθροίσεις και συναναστροφές με ανθρώπους που σας δένουν κοινοί σκοποί, κοινές αναμνήσεις και κοινή πορεία. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη το απόγευμα θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για να γοητεύσεις τα πλήθη και να καταλάβεις πως τα βλέμματα των άλλων είναι στραμμένα επάνω σου! Μία ερωτική ιστορία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και θα προσθέσει αλατοπίπερο στην ημέρα.

Παρθένος

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα δεν θα σταματήσουν να σε απασχολούν ούτε και σήμερα μιας και η Σελήνη από τους Διδύμους έχει ανάγκη από κοινωνική αναγνώριση και επαγγελματικές επιτυχίες! Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη θα φέρει στο προσκήνιο και τις προσωπικές σου ανάγκες πέρα από τις επαγγελματικές γεγονός που θα σε «ταράξει» καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις καιρό να τις ακούσεις. Προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για εσένα καθώς αυτό θα είναι το καύσιμο που θα γεμίσει τις μπαταρίες σου και θα βοηθήσει στη γενικότερη ψυχολογία σου. Είναι πιθανόν να νιώσεις και το ερωτικό ενδιαφέρον κάποιου μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και αυτό αν μη τι άλλο θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου.

Ζυγός

Σήμερα θα βρεις ευκαιρία να κανονίσεις μία συνάντηση με ανθρώπους που ανήκουν στο ευρύτερο περιβάλλον σου αλλά και να βρεθείς σε μέρη που σου φέρνουν αναμνήσεις και σε κάνουν να ταξιδεύεις πίσω σε αυτές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το απόγευμα η σύνοδος θα σχηματίσει με την Αφροδίτη θα τονίσει την ανάγκη σου για όμορφες σκέψεις παρέα με όμορφους ανθρώπους σε όμορφα μέρη! Σήμερα προσπάθησε να κρατήσεις συνειδητά απόσταση από οτιδήποτε σε αγχώνει, σε εκνευρίζει και σε γεμίζει με αρνητική ενέργεια προκειμένου να μπορέσεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να περάσεις ευχάριστα την ημέρα σου.

Σκορπιός

Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με τις αναμνήσεις σου και τα συναισθήματα που απορρέουν από αυτές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και σε κάνει έντονα συναισθηματικό/η και με μία τάση να τα βλέπεις όλα «άσπρο-μαύρο». Όσο περνάει η ημέρα η διάθεσή σου θα αρχίσει να μαλακώνει καθώς η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τις ανάγκες σου και να ασχοληθείς με αυτές. Πέρα από αυτά η μέρα σήμερα μπορεί να φέρει και κάποια χρήματα τα οποία δεν περιμένεις και σίγουρα θα βοηθήσουν τις ανάγκες σου.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σου στο ζώδιο των Διδύμων και από αυτή τη θέση θα δώσει προτεραιότητα στα ζητήματα των άλλων και μετά σε αυτά που απασχολούν εσένα. Το απόγευμα η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα ευνοήσει κάθε απόπειρα νέας γνωριμίας και επαφής με ανθρώπους που έχεις επιλέξει με αποτέλεσμα να νιώσεις πραγματικά τυχερός/η! Νέες συμφωνίες, συμβόλαια και κέρδη μέσα από αυτά είναι πάρα πολύ πιθανά σήμερα για αυτό αν έχεις κάτι που σχετίζεται προσπάθησε να το διευθετήσεις όσο μπορείς πιο άμεσα αν θέλεις να έχεις κέρδος από αυτό.

Αιγόκερως

Σήμερα η αλήθεια είναι ότι θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις τις οποίες είτε δεν πρόλαβες να κάνεις εχθές είτε εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά σου, όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείς για αυτό καθώς δεν πρόκειται να χάσεις το κέφι σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη το απόγευμα είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για να προωθήσεις τις ικανότητές σου και να κερδίσεις σε ένα εργασιακό ζήτημα. Εκτός από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις αξίζει να θυμάσαι πως έχεις και προσωπικές/ αισθηματικές ανάγκες και η Αφροδίτη από αυτή τη θέση θα σου θυμίσει πως χρειάζεται να βρεις την ισορροπία.

Υδροχόος

Σήμερα επιθυμείς να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που έχεις επιθυμήσει και σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να φέρνει στην επιφάνεια όλα τα δημιουργικά σου ταλέντα! Το απόγευμα η σύνοδος θα σχηματίσει με την Αφροδίτη θα τονίσει ακόμα περισσότερο την ανάγκη σου να βρεις μία καλλιτεχνική ενασχόληση η οποία θα σε βοηθήσει για να εκφράσεις κατά κύριο λόγο τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Ένα χόμπι που έχεις ή που θέλεις να ξεκινήσεις μπορεί να γίνει και η αφορμή για μία νέα γνωριμία καθώς θα παρατηρήσεις πως υπάρχουν κι άλλοι που έχουν τις ίδιες ανάγκες με εσένα.

Ιχθύς

Σήμερα θα παρατηρήσεις πως ακόμα και αν δεν έχεις κάποιο λόγο για να αγχώνεσαι εσύ παρόλα αυτά θα βρεις έναν προκειμένου με εξυπηρετήσεις τις ανησυχίες σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και είναι πιθανό να δημιουργήσει μία αναστάτωση εντός οικίας που ενδέχεται να ξεκινήσεις εσύ με τις αντίστοιχες σκέψεις που κάνεις. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να εστιάσεις περισσότερο στις δικές σου ανάγκες και όχι τις ανησυχίες. Θέματα που σχετίζονται με τη διακόσμηση στο σπίτι ευνοούνται καθώς και θα σε κρατήσουν ευχάριστα απασχολημένο/η αλλά και θα φέρουν αλλαγές που έχεις ανάγκη.