Τι λένε για σήμερα τα ζώδια Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 11:30

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια;

Κριός

Σήμερα θα νιώσεις την καθημερινότητα να σε πιέζει αρκετά καθώς οι υποχρεώσεις που καλείσαι να αναλάβεις είναι πολλές και θα σου δημιουργήσουν άγχος. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου υπενθυμίσει πως μπορείς να γίνεις πολύ εργατικός/η αρκεί να το θελήσεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει πρακτική και συγκροτημένη σκέψη ώστε να καταφέρεις να κάνεις ένα ημερήσιο πλάνο και να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου. Σίγουρα μπορεί να κουραστείς λίγο παραπάνω αλλά θα βγεις κερδισμένος/η είτε πρακτικά είτε ηθικά οπότε δες το σαν μια ευκαιρία να δείξεις τι αξίζεις!

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σε προτρέπει να διασκεδάσεις και να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις στην άκρη ώστε να ασχοληθείς μόνο με αυτά που σου αρέσουν. Σήμερα παρόλο που η διάθεσή σου θα είναι πιο ανάλαφρη σίγουρα δεν θα ξεχάσεις την πρακτική σου σκέψη και την ρεαλιστική μάτια που σε διακρίνει. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τα χαρίσματα σου και θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις και μία δημιουργική ιδέα. Η ημέρα ενδείκνυται για να βρεθείς με τους φίλους σου και να χαλαρώσεις για αυτό κάνε το και μην έχεις τύψεις καθώς και εσύ χρειάζεσαι ξεκούραση!

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να γίνεις αρκετά ευαίσθητος/η αλλά και εύθικτος/η καθώς η Σελήνη από την Παρθένο θα επηρεάσει τη διάθεσή σου. Αυτό που θα κάνεις είναι να περιμένεις την αφορμή για να εξωτερικεύσεις τα παράπονα σου κυρίως στους δικούς σου ανθρώπους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο αντικειμενικά και ρεαλιστικά αποφεύγοντας τους υπερβολικούς συναισθηματισμούς που το μόνο που θα κάνουν είναι να δημιουργήσουν εντάσεις. Αν έχεις κάποια υποχρέωση που σχετίζεται με το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σου προώθησε την σήμερα καθώς θα είσαι αρκετά πρακτικός/η και αυτό θα σε βοηθήσει να τη φέρεις εις πέρας.

Καρκίνος

Η ημέρα φροντίζει να βγάλει στην επιφάνεια όλα τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και αυτό είναι κάτι που θα καταλάβουν και οι γύρω σου καθώς θα απορήσουν με το ποσό εξωστρεφής θα είσαι! Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα κάνει πρωταρχικό σου μέλημα τις συναντήσεις και τις συζητήσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Η επαφή με τα αδέρφι, τα ξαδέρφια, τους λοιπούς συγγενείς σου ακόμα και τους γείτονές σου θα λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά για εσένα καθώς θα σε βοηθήσει να εξωτερικεύσεις οτιδήποτε θελήσεις και θα νιώσεις πολύ καλά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα βάλει ένα ακόμα λιθαράκι στη βάση των σχέσεων με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου προκειμένου να τις κάνει ακόμα πιο δυνατές.

Λέων

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις ανασφαλής καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στην Παρθένο σου λέει πως αν θέλεις να μη νιώθεις έτσι θα πρέπει να διευθετήσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις αφήσει. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να σκεφτείς πρακτικά και ρεαλιστικά και με αυτό τον τρόπο να εδραιώσεις οικονομικές συμφωνίες και διευθετήσεις που θα κάνεις. Ένα άλλο σενάριο είναι να αυξηθεί η δουλειά σου αλλά αυτό εκτός από κούραση και επιπλέον ευθύνες είναι πολύ πιθανό να φέρει και έξτρα χρήματα για αυτό μη δυσανασχετείς.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει συναισθηματικές αλλαγές από τη μια στιγμή στην άλλη με αποτέλεσμα να δυσκολέψει η επικοινωνία με τους γύρω σου. Οι άλλοι μπορεί να παρομοιάσουν αυτές τις αλλαγές με κυκλοθυμικές τάσεις και είναι πολύ πιθανόν έχουν δίκιο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να βρεις ξανά την αυτοκυριαρχία σου και θα σταματήσει τις συναισθηματικές εναλλαγές. Επένδυσε στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς μέσα από αυτές θα έχεις όφελος σε ένα επαγγελματικό και σε ένα προσωπικό σου ζήτημα.

Ζυγός

Η ημέρα θα ξεκινήσει με υποτονική διάθεση και το πιθανότερο είναι κάτι να σου φταίει αλλά να μην μπορείς να προσδιορίσεις τι είναι αυτό. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει διάφορες σκέψεις, στις οποίες θα σπαταλήσεις την ενέργειά σου με αποτέλεσμα να μην έχεις όρεξη να κάνεις οτιδήποτε. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς πως η οικογένειά σου είναι το καταφύγιό σου για αυτό επένδυσε σε αυτήν καθώς χρειάζεσαι αισθηματικές ενισχύσεις. Αν ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που αφορά δουλειές και υποχρεώσεις θα συνειδητοποιήσεις πως δεν θα σου μείνει χρόνος να ασχοληθείς με τις ανησυχίες σου!

Σκορπιός

Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που έχεις κοινά ενδιαφέροντα και δραστηριοποιείσαι μαζί τους σε κάποια ομάδα ή σε κάποιο σύλλογο. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως μαζί με παρέα θα περάσεις καλύτερα οτιδήποτε και αν κάνεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου μία φιλική σχέση και να τοποθετήσεις τον κάθε άνθρωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον στη θέση που του αρμόζει. Αυτό θα είναι ανακουφιστικό για εσένα καθώς θα μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις πιο εύκολα σε ποιους μπορείς να στηριχθείς.

Τοξότης

Μετά το διάλειμμα των τελευταίων ημερών κάποια επαγγελματικά θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο και θα απαιτήσουν την αμέριστη προσοχή σου. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου υπενθυμίσει πως το διάλειμμα τελείωσε και πως ήρθε ξανά η ώρα να ασχοληθείς με επαγγελματικές υποχρεώσεις και ραντεβού που σχετίζονται με τη δουλειά σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρει την αναγνώριση και την επαγγελματική εξέλιξη που θέλεις αλλά απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι να έχεις δουλέψει το προηγούμενο διάστημα προς αυτή την κατεύθυνση. Σήμερα ενδέχεται να αναλάβεις κάποιες ευθύνες παραπάνω όμως σκέψου πως αυτές θα γίνουν η βάση για την επαγγελματική σου εξέλιξη.

Αιγόκερως

Αυτό που έχεις στο μυαλό σου είναι να καταφέρεις να φύγεις για λίγες ημέρες και να κάνεις μια απόδραση ώστε να αλλάξεις παραστάσεις. Σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο αυτό το αίσθημα θα γίνει πιο έντονο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν είναι σίγουρο πως θα σε βοηθήσει να αποδράσεις όμως σίγουρα θα σε βοηθήσει σε κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα και σε οτιδήποτε σχετίζεται με σπουδές, σεμινάρια και πιστοποιήσεις. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως χρειάζεται προσπάθεια για να επιτύχεις κάτι που θέλεις για αυτό ανέλαβε τις ευθύνες και κάνε την αρχή σήμερα μιας και αυτή είναι το ήμισυ του παντός.

Υδροχόος

Η διάθεση σου μπορεί εύκολα να αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη σήμερα καθώς το μυαλό σου θα γεμίσει από σκέψεις που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ταξινομήσεις και να βάλεις σε «κουτάκια» τις σκόρπιες σκέψεις σου προκειμένου να μην επηρεάσουν ούτε τη διάθεσή σου αλλά ούτε και την καθημερινότητά σου. Σήμερα μπορείς να καταφέρεις να διαχειριστείς συναισθήματα, ανασφάλειες και φόβους πολύ πιο εύκολα καθώς η θέληση σου θα σε βοηθήσει να το κάνεις.

Ιχθύς

Σήμερα αυτό που θέλεις περισσότερο από όλα είναι να αποδείξεις σε όλους πόσο καλό παιδί είσαι για αυτό και θα κάνεις οτιδήποτε ιδιαίτερα αν σου ζητήσουν κάτι οι αγαπημένοι σου άνθρωποι. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και τονίζει τη συναισθηματική πλευρά κάθε είδους σχέσεων με αποτέλεσμα να μην λες όχι για να μη στενοχωρήσεις κανέναν. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να βάλεις ένα φρένο σε αυτό διαφορετικά θα «τρέχεις» να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες των άλλων αφήνοντας τις δικές σου πίσω.