Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 09:31

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια;

Κριός

Εργασιακά θέματα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα υπάρχουν στο ημερήσιο πρόγραμμα και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και σου λέει πως χρειάζεται να ανεβάσεις λίγο την ταχύτητά σου προκειμένου να τα προλάβεις όλα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα και από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να εστιάσεις σε αυτά που έχεις να κάνεις και μάλιστα να ασχοληθείς μαζί τους με ιδιαίτερο ζήλο καθώς δεν σου αρέσει να αφήνεις ημιτελείς τις υποχρεώσεις σου. Αυτό που χρειάζεται να προσέχεις στο ξεκίνημα της ημέρας δηλαδή το πρωί είναι η αντίθεση που κάνει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς που μπορεί να φέρει κάποιες παρανοήσεις σε εργασιακά ζητήματα.

Ταύρος

Σήμερα όχι απλά επιτρέπεται αλλά επιβάλλεται να βρεις ελεύθερο χρόνο ώστε να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε γεμίζουν και σε ευχαριστούν! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς μόνο με οτιδήποτε σου αρέσει. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το πρωί μπορεί να σου χαρίσει μία ροπή σε καταχρήσεις για αυτό θα πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις κάτι όπως μία δραστηριότητα η οποία θα βοηθήσει τη διάθεσή σου να αλλάξει προς το καλύτερο και θα «μεταμορφώσει» την ημέρα σου.

Δίδυμοι

Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να έχουν δημιουργηθεί εντάσεις με την οικογένεια σου και η αλήθεια είναι πως η τάση που έχεις για παράπονα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το πρωί, σου εφιστά την προσοχή καθώς είναι πιθανόν κάποιος από το επαγγελματικό σου περιβάλλον να προσπαθήσει να σου παρουσιάσει τα πράγματα διαφορετικά από ότι είναι. Από την άλλη το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις «κακοτοπιές» και να βρεις τον τρόπο να γίνουν όλα όπως τα θέλεις καθώς η εσωτερική σου δύναμη, η διαίσθηση και το πείσμα σου θα σε βοηθήσουν πολύ!

Καρκίνος

Οι επαφές με τους ανθρώπους γύρω σου συνεχίζονται και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο δεν θα σε αφήσει να μείνεις σπίτι μιας και όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε «παρασύρει»! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το πρωί, είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει μια αφηρημάδα και αυτό δεν θα βοηθήσει τις συζητήσεις με τους άλλους μιας και θα είναι δύσκολο να τους προσέξεις! Έπειτα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να φέρεις μία σχέση με κάποιον άνθρωπο από το περιβάλλον σου εκεί που επιθυμείς και να τη μεταμορφώσεις προς όφελος σου! Σήμερα θα έχεις τη δύναμη να το κάνεις αρκεί να επενδύσεις χρόνο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Λέων

Η παραμονή της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου σε κάνει ιδιαίτερα προσεκτικό/η με τα χρήματά σου και ιδιαίτερα με τον τρόπο που τα ξοδεύεις καθώς θα σε βάλει στη διαδικασία να μαζέψεις όσα περισσότερα μπορείς. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το πρωί σου εφιστά την προσοχή καθώς θα ευνοήσει την απώλεια χρημάτων είτε λόγω λάθος συμφωνιών είτε λόγω εξαπάτησης. Ευτυχώς το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ακόμα και διαισθητικά προς ποια κατεύθυνση χρειάζεται να κινηθείς προκειμένου να κατορθώσεις να επιτύχεις τους οικονομικούς σου στόχους.

Παρθένος

Σήμερα θα έχεις την ανάγκη να ασχοληθείς περισσότερο με τις ανάγκες σου και τα πράγματα που θέλεις και να αφήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε δεύτερη μοίρα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και το πρωί θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μία όψη που σου εφιστά την προσοχή καθώς θα φέρει παραπλανήσεις, εξαπατήσεις και μία τάση να ακούς πράγματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να βγάλεις άκρη και να καταφέρεις να συνειδητοποιήσεις την πραγματική κατάσταση ενός ζητήματος αρκεί μόνο να ασχοληθείς μαζί του!

Ζυγός

Σήμερα ενδέχεται να ακούσεις κάποιο νέο σχετικά με κάποιο άνθρωπο του περιβάλλοντός σου το οποίο δεν σε επηρεάζει άμεσα, παρόλα αυτά όμως εσύ θα ταυτιστείς μαζί του και ανάλογα αν είναι θετικό ή αρνητικό θα επηρεαστεί και η διάθεσή σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το πρωί, δεν θα σε βοηθήσει να επανέλθεις στην τάξη καθώς θα σου δημιουργήσει μία γενικότερη αφηρημάδα η οποία θα επηρεάσει και τα πρακτικά ζητήματα της ημέρας. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να επανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να συνειδητοποιήσεις πως έχεις τη δύναμη να καταφέρεις αυτό που θέλεις χωρίς να αναλώνεσαι σε ανησυχίες και φόβους.

Σκορπιός

Σήμερα θα προτιμήσεις να συναντηθείς και να πιείς ένα καφέ με κάποιο φίλο σου παρά να κάνεις έστω και την παραμικρή δουλειά καθώς δεν θα είσαι σε αυτή τη διάθεση! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το πρωί θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς γεγονός που σημαίνει πως ενδέχεται να ακούσεις πολλά πράγματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα για αυτό θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να «διαβάζεις» τους άλλους χωρίς καν να χρειαστεί να μιλήσουνε και αυτό θα είναι το πιο δυνατό σου χαρτί σήμερα. Πρόσεξε μόνο να μην μπερδέψεις τη διαίσθησή σου με αυτά που θέλεις να ακούσεις!

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να κάνει ιδιαίτερα σημαντικά τα ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα με τη φήμη και με την κοινωνική καταξίωση. Η αντίθεση που σχηματίζει το πρωί με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το πρωί χρειάζεται προσοχή καθώς υποδηλώνει πως μπορεί να παρασυρθείς από ένα ουτοπικό σενάριο και να πάρεις λάθος αποφάσεις για το επαγγελματικό σου μέλλον. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα είναι βοηθητικό για τα οικονομικά σου ζητήματα μιας και μπορεί να φέρει μία ευκαιρία για αύξηση των κερδών σου! Να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα προκειμένου να μην παρασυρθείς από κάτι που δεν είναι ευκαιρία και αφήσεις μια πραγματική ευκαιρία να φύγει.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και εσύ πιθανόν να έχεις ξεκινήσει μία αναζήτηση πληροφοριών στο διαδίκτυο, στα βιβλία ή στους γνωστούς σου για κάτι που σε ενδιαφέρει. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το πρωί θα σε βάλει στη διαδικασία να πιστέψεις πράγματα που δεν είναι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και υποψιασμένος/η. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου χαρίσει την εξαιρετική ικανότητα να πείσεις οποιονδήποτε θελήσεις για οτιδήποτε θελήσεις! Προσπάθησε να μην εκμεταλλευτείς το χάρισμά σου για δόλιους σκοπούς γιατί το σύμπαν καταγράφει!

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να αναμοχλεύει τα συναισθήματά σου με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να βρεις την εσωτερική γαλήνη που επιθυμείς. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το πρωί δεν θα σε αφήσει να διαχωρίσεις ουτοπικά από ρεαλιστικά ζητήματα. Καλό θα ήταν να αφήσεις για άλλη μέρα σημαντικές υποχρεώσεις ιδιαίτερα αν σχετίζονται με οικονομικά θέματα. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως η δύναμή σου για οτιδήποτε και αν θελήσεις να κάνεις βρίσκεται μέσα σου και μόνο εκεί πρέπει να την ψάξεις!

Ιχθύς

Η γνώμη των άλλων στα ζητήματα που σε αφορούν εξακολουθεί να έχει μεγάλη βαρύτητα και σήμερα -ίσως μεγαλύτερη από ότι χρειάζεται- μιας και η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο την τονίζει ιδιαίτερα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου το πρωί θα φέρει δίπλα σου κόλακες που θα σε γεμίσουν με ωραία λόγια, για αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις αποστάσεις προκειμένου να μην παρασυρθείς. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα φέρει δίπλα σου και τους αγαπημένους σου φίλους που θα σε στηρίξουν και θα σε κάνουν να καταλάβεις πως είναι εκεί για εσένα και αποτελούν τη δύναμή σου!