Τα ζώδια για σήμερα, 13 Ιουνίου Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 10:48

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 13 Ιουνίου;

Κριός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο εξωστρεφές και κοινωνικό ζώδιο των Διδύμων θα σε βοηθήσει να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Η διαφορά που θα έχει η επικοινωνία σου με αυτή των προηγούμενων ημερών είναι πως σήμερα θα θέλεις πραγματικά να μιλήσεις και να συναναστραφείς με κόσμο. Τα αδέρφια σου, τα ξαδέρφια σου, οι συγγενείς ακόμα και οι γείτονές σου θα γίνουν πολύ καλή παρέα για εσένα καθώς θα έχεις την ευκαιρία να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις και να συζητήσεις φλέγοντα ζητήματα! Μη χάσεις την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς σήμερα καθώς η ημέρα το ευνοεί!

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις και να προωθήσεις τις δεξιότητές σου τα ταλέντα σου και οτιδήποτε ξέρεις να κάνεις καλά στα κατάλληλα πρόσωπα. Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες τριγυρίζουν έντονα στο μυαλό σου οικονομικά ζητήματα και σήμερα η ημέρα ευνοεί να περάσεις από τις σκέψεις στις πράξεις. Η σωστή διαφήμιση των δεξιοτήτων σου μπορεί να σε βοηθήσει να κερδίσεις κάτι στον οικονομικό τομέα ή ακόμα και να βρεις μία νέα πηγή εσόδων! Οτιδήποτε κι αν κάνεις να θυμάσαι πως η ημέρα ευνοεί την επικοινωνία καθώς αυτή θα είναι το πολυτιμότερο εργαλείο για εσένα σήμερα.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να διαφημίσεις τον εαυτό σου και τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κερδίσεις την προσοχή όλων! Η ανάλαφρη και χαρούμενη διάθεση σου θα είναι πολύ βοηθητική για αυτό και σίγουρα θα φέρει γύρω σου κόσμο που δεν θα χορταίνει την παρέα σου! Άδραξε την ημέρα, συνάντησε αγαπημένους σου ανθρώπους, επικοινώνησε με ανθρώπους που τους θεωρείς πολύ κοντά σε εσένα αλλά έχει χαθεί λίγο η επικοινωνία σας το τελευταίο διάστημα. Η ημέρα θα είναι έντονη και χαρούμενη για εσένα για αυτό εστίασε μόνο σε οτιδήποτε σου δίνει χαρά!

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων θα σε βοηθήσει να φέρεις στην επιφάνεια τις ανησυχίες και τις φοβίες σου προκειμένου να μπορέσεις να τις «κλείσεις» και να τις αφήσεις πίσω σου. Σήμερα δεν σε ενδιαφέρει τόσο αυτά που φαίνονται όσο αυτά που υπάρχουν πίσω από συμπεριφορές ανθρώπων και από καταστάσεις και τα οποία δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά. Εκμεταλλεύσου τη διεισδυτική ματιά που θα έχεις για να μπορέσεις να καταλάβεις τις προθέσεις τον γύρω σου αλλά και τι πρέπει να κάνεις στα ζητήματα που σε απασχολούν! Αυτό που δεν πρέπει να κάνεις είναι να σκεφτείς με καχυποψία αν δεν έχεις λόγο, καθώς με αυτό τον τρόπο θα ξοδέψεις ανώφελα την ενέργειά σου.

Λέων

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων σε προτρέπει να αναζητήσεις ώρες ξεγνοιασιάς και ηρεμίας μέσα από τις επαφές με τους αγαπημένους σου φίλους! Η αλήθεια είναι πως εκείνοι θα αποτελέσουν βαρόμετρο για τη διάθεσή σου για αυτό μην τους αφήσεις εκτός της ημέρας σου! Η ημέρα μπορεί να φέρει και νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με ομάδες, συλλόγους και με τα κοινά γενικότερα, για αυτό αν είσαι μέλος σε κάτι τέτοιο μπορεί να έχεις μία ευχάριστη έκπληξη και να σου προταθεί να αναλάβεις μία ηγετική θέση!

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να σου ανοίξει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες μέσα από μία πρόταση που θα σου γίνει. Ο τρόπος που θα επικοινωνήσεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες και τις δεξιότητες, αλλά και ο τρόπος που θα διαχειριστείς τα δεδομένα που θα έχεις θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη των επαγγελματικών σου ζητημάτων. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες που δεν θα πρέπει να πάρεις αψήφιστα καθώς θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον για αυτό βάλε τα δυνατά σου και εντυπωσίασε!

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων θα σε βάλει στη διαδικασία να συζητήσεις σημαντικές απόψεις που έχεις για φιλοσοφικά, εκπαιδευτικά και μορφωτικά ζητήματα! Μέσα από τέτοιου είδους συζητήσεις θα νιώσεις καλά καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία να προβάλεις τη γενικότερη αντίληψη σου, τις ιδέες και τις απόψεις σου στον περίγυρο σου. Σήμερα θα είσαι αρκετά ευδιάθετος/η και αυτό θα είναι ευκαιρία για εσένα καθώς θα μπορέσεις εύκολα να κάνεις νέες γνωριμίες και να βρεις κοινό σημείο επαφής με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς!

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων θα φωτίσει τις κρυφές σου σκέψεις, τα έντονα συναισθήματα που έχεις και οτιδήποτε κρατάς μέσα σου και δεν είναι εύκολο να το εξωτερικεύσεις. Σήμερα είναι πιθανόν να βρεις τον τρόπο να το επικοινωνήσεις έστω στους ανθρώπους τους οποίους εμπιστεύεσαι και αυτός θα ένας καλός τρόπος για να νιώσεις συναισθηματικά και ψυχικά ανάλαφρος/η. Ένα οικονομικό ζήτημα που σε απασχολεί τις τελευταίες ημέρες μπορεί να βρει λύση σήμερα αρκεί να ασχοληθείς μαζί του, για αυτό αν υπάρχει κάτι τέτοιο μη χάνεις χρόνο!

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων θα στρέψει την προσοχή σου σε νέα ανοίγματα στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων αλλά και των συνεργασιών. Είναι πιθανόν να σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσεις μία νέα συνεργασία ή να τροποποιήσεις προς το καλύτερο κάποια υπάρχουσα. Από την άλλη καλό θα ήταν να βρεις χρόνο και να αφιερώσεις στον/τη σύντροφό σου και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα αφού προηγουμένως έχετε λύσει σημαντικά ζητήματα του παρελθόντος. Αυτή η Νέα Σελήνη ευνοεί τις εκκαθαρίσεις για αυτό εκμεταλλεύσου αυτή τη δυνατότητα προκειμένου να φέρεις οτιδήποτε θελήσεις πιο κοντά στα δικά σου μέτρα.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε εργασιακά ζητήματα, θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα και κάποιες υποχρεώσεις ρουτίνας. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να τα τακτοποιήσεις και να μπορέσεις να δεις καλύτερα το χρόνο που απαιτείται αλλά και αυτόν που μένει ελεύθερος. Καλό θα είναι να έχεις κατά νου πως αν τελικά τα καταφέρεις και βάλεις όλες τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχεις σε μία σειρά, τότε θα σου μείνει χρόνος να τον διαθέσεις όπου εσύ θέλεις και αυτό θα είναι πολύ καλό για τη διάθεση και την ψυχολογία σου.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων θα εξάρει τη δημιουργικότητά σου, τα ταλέντα σου και τη φαντασία σου! Σήμερα θα νιώθεις γεμάτος/η όρεξη και αυτό είναι πάρα πολύ θετικό καθώς θα σε παρακινήσει να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Άδραξε την ημέρα και την καλή σου διάθεση ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου καθώς αυτό ενδείκνυται πολύ σήμερα! Αφιέρωσε χρόνο στους φίλους αλλά και τον/τη σύντροφό σου καθώς και εκείνοι με τον τρόπο τους θα συμβάλουν στο να διατηρήσεις καλή τη «φόρμα» σου!

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Δίδυμων θα σε βοηθήσει να λύσεις ζητήματα που σχετίζονται με την οικογενειακή εστία και με τους δικούς σου ανθρώπους. Σήμερα θα έχεις έντονη διάθεση να επικοινωνήσεις και αυτό είναι που θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που θέλεις και να λύσεις ζητήματα τα οποία σας απασχολούν. Πολύ πιθανόν να σου έρθει στο μυαλό να κάνεις μία αλλαγή στο σπίτι σου ή ακόμα και να αλλάξεις σπίτι καθώς βρίσκεσαι σε φάση εσωτερικών διεργασιών! Να θυμάσαι πως η ημέρα ευνοεί νέα ξεκινήματα, νέες σκέψεις και ιδέες που μπορούν να υλοποιηθούν και σχετίζονται με το σπίτι σου!