Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 09:00

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια;

Κριός

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Λέοντα και είναι πολύ βοηθητική για να ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να σου προσφέρει χαρά! Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα ενισχύσει τη διάθεσή σου για φλερτ και έρωτα. Σήμερα οι συναισθηματικές σου ανάγκες θα έρθουν σε πρώτο πλάνο για αυτό και θα επιδιώξεις να βρεθείς αποκλειστικά με ανθρώπους που ξέρεις πως σε αγαπούν. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι το τετράγωνο της με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου καθώς είναι πιθανόν να σε κάνει αντιδραστικό/η σε θέματα που θα είναι πιο εύκολο να λύσεις, αν τα προσεγγίσεις με ηρεμία.

Ταύρος

Σήμερα θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το σπίτι σου κι αν δεν έχεις καμία υποχρέωση σε εκκρεμότητα που να πηγάζει από εκείνο, τότε δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με τη διακόσμηση του. Η Σελήνη έχει μπει στο Λέοντα και η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη είναι ευνοϊκή για να ομορφύνεις το χώρο που ζεις καθώς αυτό μπορεί να ομορφύνει και τη διάθεσή σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως όλο και κάτι θα βρεις που να σε εκνευρίσει και να σε βγάλει από την ηρεμία που προσπαθείς να μπεις. Να θυμάσαι πως όλα μπορούν να σε επηρεάσουν μέχρι εκεί που εσύ θα τα αφήσεις.

Δίδυμοι

Σήμερα θα αναζητήσεις την παρέα των ανθρώπων που ξέρεις πως μαζί τους μπορείς να βγάλεις άκρη και να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Λέοντα και η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη υποδηλώνει πως η ανάγκη σου είναι να βρεις ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σε καταλάβουν και μπορούν να σου δώσουν μία συμβουλή πάνω σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Ένα τηλέφωνο στον/ην αδερφό/η σου, σε κάποιο άλλο στενό συγγενικό σου πρόσωπο ή σε κάποιο γνωστό σου θα σου δείξει πως έχεις δίπλα σου ανθρώπους να συζητήσεις και αυτό θα σε ανακουφίσει. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό ο οποίος βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο γεγονότα του παρελθόντος τα οποία αν δεν τα αφήσεις εκεί που είναι θα σου δημιουργήσουν αναστάτωση.

Καρκίνος

Σήμερα από το πρωί θα σκέφτεσαι οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά θέματα, λογαριασμούς και υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στο Λέοντα θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα ασφάλειας και ανασφάλειας. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη υποδηλώνει πως θα στρέψει την προσοχή σου σε υλικά αγαθά για αυτό είναι πιθανό να ξεκινήσεις αποταμίευση να συγκεντρώσεις χρήματα για να καλύψεις τις ανάγκες που θεωρείς πως έχεις. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να παγώσει τις σχέσεις με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο λόγω διαφορετικών αντιλήψεων.

Λέων

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις προσεκτικά τι είναι αυτό που θέλεις και πως μπορείς να το επιδιώξεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη υποδηλώνει πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα κερδίσουν την προσοχή σου καθώς μέσα από αυτές θα αναζητήσεις συναισθηματική κάλυψη την οποία έχεις ανάγκη. Πρόσεξε καθώς ο τρόπος σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα εγωκεντρικός/η και να κάνει τους άλλους να παρεξηγήσουν τις προθέσεις σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό ο οποίος βρίσκεται στον Ταύρο σου εφιστά την προσοχή σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς μπορεί να κάνεις κάποιο λάθος εξαιτίας της ανάγκης σου να κάνεις αυτό που θέλεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Παρθένος

Σήμερα θα προτιμήσεις να έχεις την ησυχία σου για αυτό το λόγο θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από τους αγαπημένους σου ανθρώπους να σε πείσουν να βγείτε έξω και να κάνετε μία βόλτα. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Λέοντα και η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να εστιάσει στις βαθύτερες σου ανάγκες και να βρεις τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να τις καλύψεις. Λόγω της ανάγκης σου να διαφυλάξεις την ιδιωτική σου ζωή από αδιάκριτα βλέμματα μπορεί να γίνεις υπερβολικός/η και η συμπεριφορά σου να θίξει αγαπημένους σου ανθρώπους. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα δημιουργήσει εντάσεις καθώς κάποιοι θα παρεξηγήσουν την προσωρινή απομάκρυνση σου.

Ζυγός

Σήμερα θα νιώσεις την επιθυμία να πάρεις ένα φίλο σου τηλέφωνο και να κανονίσετε να βρεθείτε! Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Λέοντα και θα κάνει έντονη την ανάγκη σου να βρεθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη θα το κάνει ακόμα πιο έντονο και θα το αναγάγει σε πρωταρχική σου ανάγκη. Σήμερα όσες δουλειές και αν έχεις βρες λίγο χρόνο να βρεθείς με τους φίλους σου καθώς η επαφή μαζί τους θα λειτουργήσει πάρα πολύ θετικά για τη διάθεσή σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέχεις είναι το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο καθώς μπορεί να χαλάσει λίγο την ειδυλλιακή ημέρα και να δημιουργήσει εντάσεις και διαφωνίες.

Σκορπιός

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα είναι αυτά που θα σου τραβήξουν την προσοχή σήμερα καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στο Λέοντα θα σε κάνει να αναζητήσεις την επιβεβαίωση μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να κερδίσεις αυτό που επιθυμείς καθώς τα βλέμματα των άλλων θα στραφούν επάνω σου. Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να μην συμπεριφερθείς αψήφιστα ή να μην τα θεωρήσεις όλα δεδομένα καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές ρήξεις συνεργασιών και σχέσεων με μία μικρή αφορμή.

Τοξότης

Σήμερα αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να κάνεις μία μεγάλη βόλτα ή αν μπορέσεις να φύγεις για μερικές ημέρες. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Λέοντα και η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη υποδηλώνει πως η ανάγκη σου να αποδράσεις από τις υποχρεώσεις και τα πρόσωπα που βλέπεις καθημερινά είναι επιτακτική. Αν δεν καταφέρεις να το κάνεις θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως είσαι ικανός/η να τα βάλεις με όποιον βρεθεί στο διάβα σου! Ιδιαίτερη προσοχή και στις σχέσεις με τους ανθρώπους του ευρύτερου συγγενικού σου περιβάλλοντος διότι μπορεί να προκύψουν προβλήματα.

Αιγόκερως

Σήμερα θα προτιμήσεις να κάνεις μία συζήτηση με τον εαυτό σου καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Λέοντα σε προτρέπει να βάλεις σε μία σειρά συναισθήματα, απωθημένα και καταστάσεις που έχεις περάσει τελευταίες ημέρες. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη υποδηλώνει πως θα εστιάσεις ιδιαίτερα σε αισθηματικά ζητήματα και δεν αποκλείεται να γίνεις κτητικός/η με το σύντροφό σου ή με το αντικείμενο του πόθου σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σχέσεις και ανθρώπους του παρελθόντος. Αυτό που χρειάζεται είναι να ασκήσεις μεγάλη βούληση προκειμένου να μην αποσυντονιστείς από αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

Υδροχόος

Οι σχέσεις σου με τους άλλους θα αποτελέσουν σημείο ενδιαφέροντος για εσένα σήμερα καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στο Λέοντα και σε καλεί να τους δώσεις προσοχή. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη υποδηλώνει πως θα πάρεις οτιδήποτε χρειάζεσαι από τους άλλους, είτε αυτό είναι επιβεβαίωση είτε μία φιλοφρόνηση είτε μία συμβουλή. Η ημέρα θα βοηθήσει τις μεταξύ σας σχέσεις όμως μπορεί να φέρει και μία μικρή αναστάτωση. Αιτία για αυτό θα είναι το τετράγωνο που σχηματίζει τον Ουρανό από τον Ταύρο που μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα από τη μία στιγμή στην άλλη. Πρόσεξε τους τρόπους αντίδρασης σου ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες εντάσεων.

Ιχθύς

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί στις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχεις καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στο Λέοντα και θα φέρει στο προσκήνιο εργασιακά ζητήματα αλλά και αγγαρείες που πρέπει να γίνουν. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη υποδηλώνει πως τελικά δεν θα είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα καθώς κάθε φορά που θα τελειώνεις και μία δουλειά που σου έχει ανατεθεί θα παίρνεις μία γενναία δόση ηθικής ικανοποίησης. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι ο εκνευρισμός που μπορεί να σε πιάσει καθώς οι άλλοι θα σου δώσουν αφορμές για αυτό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα ιδιαίτερα στο εργασιακό σου περιβάλλον για αυτό θα πρέπει να προσέχεις αν θέλεις να έχεις.