(ΒΙΝΤΕΟ) Ζενεβιέβ Μαζαρί για τις κόντρες στο GNTM: «Καλά κάνουν και ξεμαλλιάζονται...» Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018 15:41

H Ζενεβιέβ Μαζαρί, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη δημοσιογράφο Φωτεινή Ψυχίδου για την εκπομπή «Στη Φωλιά Των Κου Κου». Μεταξύ άλλων, η art director του GNTM μίλησε για…

… τα σχόλια που γίνονται για εκείνη στα social media: «Εννοείται πώς τα διαβάζω. Λατρεύω τους τουιτεράδες και τους τύπους που κάνουν αυτά τα βιντεάκια που ξαφνικά εγώ χορεύω σε όλο το διαδίκτυο. Να είσαι καλά παιδιά…».

… την οικογένειά της: «Στο σπίτι είμαστε ομάδα. Ο αρχηγός είναι ο σύζυγός μου, ο Βασίλης. Από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε γίναμε οικογένεια, γιατί το ένιωσα και το ένιωσε κι εκείνος…».

… τις κόντρες των κοριτσιών στο GNTM: «Καλά κάνουν και ξεμαλλιάζονται. Τι θα έκαναν μέσα σε ένα σπίτι τόσα κορίτσια. Υπάρχει και η περίοδος. Είναι γυναίκες, δεν είναι παιδάκια. Βλέπω τα επεισόδια, καταλαβαίνω τι έχει γίνει στο σπίτι και γιατί δεν έκαναν καλή φωτογράφηση και γίνομαι έξαλλη…».

… την εποχή που υπήρξε μοντέλο: «Δεν έχω βγάλει λεφτά σαν μοντέλο. Ενδυματολόγος ήμουν, απλά επειδή εξυπηρετούσε το σώμα μου, μου έδιναν ένα outfit και περπάταγα…».

… τα κιλά που πήρε στις εγκυμοσύνες της: «Πήρα 40 κιλά στη Ροζαλία και 35 στον Μιχάλη. Ήταν τέλεια!».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

 

tlife.gr