Ζώδια και Συμβουλές από τη Βαλεντίνη Βασιλειάδου: 4 - 10 Φεβρουαρίου Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 11:23

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 4-10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ!

ΚΡΙΟΣ

Αρκετά από τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό, θα μείνουν πίσω σου και θα ανακουφιστείς σε μεγάλο βαθμό . Γενικά, με λίγη ηρεμία και καλή διάθεση, μπορείς να πετύχεις όσα θέλεις χωρίς να νιώθεις ένταση και νεύρα. Κυρίως απόφυγε τις βιαστικές και αψυχολόγητες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Θα πρέπει να βρεις τι σου φταίει, για να το αλλάξεις. Μην αφήσεις αυτή την εβδομάδα να πάει χαμένη. Σκέψου το μέλλον σου, ότι κι αν σημαίνει αυτό, και στρώσε το δρόμο για να πάνε τα πράγματα καλύτερα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου.

Τα επαγγελματικά σου, πάνε πάρα πολύ καλά και είσαι όλο και πιο κοντά στην επιτυχία. Μην το ξεχνάς αυτό, γιατί μπορεί να σου παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες και προσπέρασε τες με ευελιξία και διπλωματία. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στα οικονομικά σου, γιατί κάποια έξοδα σε έχουν αφήσει πίσω. Απόφυγε συμφωνίες, που εμπεριέχουν ρίσκο.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ... Ας αφήσουμε για λίγο το τι γίνεται γύρω μας κι ας ασχοληθούμε με το τι γίνεται μέσα μας!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ... 11,25,34,46.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε έχει πιάσει ένα παράπονο σχετικά με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και αναρωτιέσαι ποιοι είναι εκείνοι που πραγματικά θέλουν το καλό σου. Μην αναλώνεσαι σε σκέψεις που σου χαλάνε τη διάθεση και σου προκαλούν εκνευρισμό. Άλλωστε, θα διαπιστώσεις ότι αυτοί που σε νοιάζονται είναι αρκετοί για να αισθάνεσαι καλά και κάποιοι είναι όντως περιττοί και πρέπει να τους απομακρύνεις. Μην διστάσεις!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αξιοποίησε τη εβδομάδα, ειδικά αν δεν έχεις σχέση, για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου και να συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και γούστα.

Η δουλειά σου θα φέρει στιγμές επιτυχίας και ικανοποίησης και θα δεις κάποια σχέδιά σου να υλοποιούνται πιο γρήγορα απ’ όσο νόμιζες. Προσοχή στις οικονομικές προτάσεις που θα σου γίνουν, οι οποίες χρειάζονται σκέψη πριν πάρεις κάποια απόφαση.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ... Οι αναμνήσεις είναι πιο ωραίες όταν τις θυμάσαι παρέα με το άτομο που τις δημιούργησες...

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ...4,17,29,36.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα σε βρίσκει σε μια υπερδιέγερση και σε μια διάθεση να κάνεις όσα σκέφτεσαι άμεσα. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να τα βάλεις σε μια σειρά, γιατί όλα δεν γίνονται σε μία στιγμή, αλλά να μη χάσεις την καλή σου διάθεση και τη θέληση να τακτοποιήσεις όλα σου τα θέματα.

Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα είναι απλά. Απόλαυσε την εύνοια των πλανητών και βάλε κι εσύ τα δυνατά σου, για να ζήσεις παθιασμένες στιγμές με το σύντροφό σου.Ειδικά αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά σου, η περίοδος αυτή σου κλείνει το μάτι… και εσύ οφείλεις να ανταποκριθείς στο κάλεσμα της.

Τα επαγγελματικά σου θα σε βάλουν στη λογική της τακτοποίησης, κυρίως των παλιών ζητημάτων που έχεις αφήσει να σε ταλαιπωρούν και να κρατούν πίσω τα μελλοντικά σχέδιά σου. Απόφυγε τα άσκοπα έξοδα και προχώρα στον προγραμματισμό που έχεις αποφασίσει.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ... Οι άνθρωποι έρχονται και φεύγουν στην ζωή μας .. Με κάποιους είναι γραφτό να καταλήξουμε έτσι ακριβώς όπως αρχίσαμε .. Σαν δύο ξένοι! Κάποιοι άλλοι όμως .. Μένουν για πάντα στην καρδιά μας, όπου και αν είναι, όπου και αν βρίσκονται!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ... 3,12,27,38.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια πολύ δυναμική εβδομάδα για εσένα, θα πάρεις την απόφαση να λύσεις αρκετά θέματα και κυρίως να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις με ανθρώπους που δεν σου κάνουν. Μυστικά και ψέματα θα βγουν στην επιφάνεια. Δείξε την κατάλληλη προσοχή και αντιμετώπισε τα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η σχέση σου είναι σε μια πολύ καλή περίοδο και μπορείς να μιλήσεις ελεύθερα για τα συναισθήματά σου στον αγαπημένο σου. Να ξέρεις ότι θα σου το ανταποδώσει, κάνοντάς σε μα νοιώσεις ευτυχισμένος και ασφαλής.

Στη δουλειά σου, θα συναντήσεις κάποιες δυσκολίες, αλλά αν διατηρήσεις την ηρεμία σου, θα τις ξεπεράσεις με μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη φάση αλλά ειδικά σήμερα, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην αφήσεις να χαθούν ευκαιρίες.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ... O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ.....

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ... 5,21,36,43.

ΛΕΩΝ

Αυτή θα είναι μια εβδομάδα επαφών και επικοινωνίας για εσένα. Μπορείς να μιλήσεις με όποιον θέλεις για διάφορα ζητήματα και να βρεις μεγάλη κατανόηση. Άλλωστε χρειάζεσαι λίγη ψυχική συμπαράσταση σε όσα σε απασχολούν, ώστε να ηρεμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Είναι ήρεμη η φάση στην οποία βρίσκεσαι και αυτό θα πρέπει να σου είναι αρκετό. Απόφυγε οτιδήποτε μπορεί να φέρει εντάσεις και διαφωνίες με το σύντροφό σου και αν το κρίνεις απαραίτητο, προτίμησε την σιωπή. Δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να χαλάσεις την ηρεμία σου. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, το πιο πιθανό είναι να κάνεις μια καλή γνωριμία, εκεί που δεν το περιμένεις.

Η δουλειά σου απαιτεί την προσοχή σου, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις και να μην τις αφήνεις άλλο να χρονίζουν. Είναι μια καλή εβδομάδα για συμφωνίες και συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου, που θα δώσουν συμφέροντα αποτελέσματα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ... Η Ελπίδα είναι μια περίεργη εφεύρεση. Μια ευρεσιτεχνία της καρδιάς.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ...6,12,27,45.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχουν θέματα από το παρελθόν, που επανέρχονται στη ζωή σου και ζητούν επιτακτικά μία λύση. Μη δίνεις άλλη αναβολή, για να ηρεμήσεις επιτέλους από το άγχος που σου προκαλούν. Βάλε μια σειρά και κάνε όσα περισσότερα μπορείς, βάζοντας όλες σου τις δυνάμεις για να τα τελειώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο εκνευρισμός που νοιώθεις σε άλλους τομείς της ζωής σου θα σου χαλάσει το κέφι και η σχέση σου θα είναι σήμερα σε ένταση. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να το διαχειριστείς, προτίμησε να επιστρέψεις αργά στο σπίτι, γιατί δεν φταίει σε τίποτα ο σύντροφος σου να τα ακούσει!!! Αν δεν έχεις σχέση, είναι μια καλή περίοδος για να γνωρίσεις κάτι ενδιαφέρον.

Τα επαγγελματικά σου, μπορεί να σου προκαλέσουν εκνευρισμό, με καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν. Μη δώσεις συνέχεια σε σχόλια συνεργατών σου και δικαιολόγησε τα, λόγω οικονομικής κρίσης.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ... Αυτός που προκαλεί τον πόνο είναι καταδικασμένος να θυμάται πάντα αυτό που έχασε μέσα από τα χέρια του και να είναι εγκλωβισμένος στις τύψεις του.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ... 7,13,29,35.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια γεγονότα ίσως θα σε ξαφνιάσουν. Μην υποκύψεις σε αυτές τις απρόσμενες εξελίξεις και δείξε περισσότερη ψυχραιμία. Χρησιμοποίησε το διπλωματικό σου ταλέντο για να χειριστείς τα γεγονότα και να τα στρέψεις προς το συμφέρον σου. Απόφυγε τον εκνευρισμό και τις εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Πάνε πολύ καλά τα αισθηματικά σου και θα περάσεις μια εβδομάδα γεμάτη από αγάπη μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις καμιά λεπτομέρεια να σου χαλάσει τη διάθεση και μίλα με το σύντροφό σου μόνο για ευχάριστα ζητήματα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από την ζωή σου, να ετοιμαστείς για εκπλήξεις ερωτικού περιεχομένου…

Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν βάσει προγράμματος, και όσα θέλεις υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Αρκετές συνεργασίες που ήταν προβληματικές, διορθώνονται. Νέες συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν πολύ καλές προσδοκίες, τόσο σε επίπεδο δημιουργίας, όσο και σε οικονομικό όφελος.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ... Δεν φταίνε οι άνθρωποι που μας πληγώνουν αλλά εμείς που τους δίνουμε περισσότερη αξία απ' όση μπορούν να αντέξουν....

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ... 4,18,26,37.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ενέργεια που έχεις είναι πολύ μεγάλη και σε συνδυασμό με τις ικανότητές που διαθέτεις, θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά θέματα και να τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώσεις ακόμα, γιατί οι τομείς που θέλουν δουλειά είναι αρκετοί και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αρκετά προβλήματα μένουν πίσω και μπορείς να περάσεις πολύ καλύτερα με τον σύντροφό σου, αν αποφασίσεις να χαλαρώσεις και να μην τα βάζεις συνεχώς μαζί του. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί, βγες μια βόλτα με φίλους και άσε την καλή διάθεση και το χιούμορ σου να γοητεύσουν τους γύρω σου.

Τα επαγγελματικά σου έχουν πολλές υποχρεώσεις, και μόνο ο καλός προγραμματισμός θα σε βοηθήσει να τα αντιμετωπίσεις. Δείξε την κατάλληλη ωριμότητα σε όλα τα ζητήματα της δουλειάς σου, αλλά και στα οικονομικά σου, όπου οι περιττές αγορές θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ... Μην ανοίγεις την πόρτα της καρδιάς σου σ' αυτούς που απλά θέλουν να περάσουν μέσα της για να ''σκοτώσουν'' την ώρα τους. Αλλά σ' αυτούς που επιθυμούν να μείνουν για να ακούνε συνέχεια τους χτύπους της.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ... 19,20,33,46.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ θετική για εσένα, και θα το καταλάβεις πολύ σύντομα στη διάρκειά της, καθώς η αισιοδοξία για κάποια ζητήματα που έμεναν στάσιμα επανέρχεται και σου φτιάχνει τη διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Είσαι σε μια καλή περίοδο και διάφορα προβλήματα που υπάρχουν, θα συζητηθούν για να βρεθεί μια λύση. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, αξιοποίησε όσο μπορείς περισσότερο όλη την εύνοια του πλανητικού σκηνικού και πλησίασε διακριτικά το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η ανταπόκρισή του θα είναι άμεση και θετική.

Τα επαγγελματικά σου χαρακτηρίζονται από κάποιες καθυστερήσεις, αλλά να ξέρεις ότι είναι προσωρινές και ότι όλα πολύ γρήγορα θα στραφούν υπέρ σου. Επιπλέον, έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου, που σε βοηθούν σημαντικά να προωθήσεις τα συμφέροντά σου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ .... Τρία κοσμήματα στολίζουν τη ζωή μας: Η Αγάπη, η Οικογένεια και οι αληθινοί Φίλοι....

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ... 4,18,36,42.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετό άγχος και ένταση έχει η εβδομάδα για εσένα, με συνεχόμενες τρικλοποδιές. Δυστυχώς, πρέπει να εγκλιματιστείς δραστικά σε αυτή την κατάσταση και να μάθεις να τη χειρίζεσαι όσο καλύτερα γίνεται. Μόνο έτσι δεν θα χαλάς τη διάθεσή σου και δεν θα αφήνεις τον εκνευρισμό να σε κυριεύει. Προσοχή σε ποιους ξεσπάς γιατί τα δικά σου άτομα δεν φταίνε σε τίποτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η σχέση σου είναι σε μια καλή κατάσταση και το όμορφο κλίμα σε βγάζει για λίγο από τον προβληματισμό και την ανασφάλεια. Απόλαυσε αυτή την εβδομάδα και μην κάνεις άσχημες σκέψεις. Ειδικά αν ακόμη είσαι ελεύθερος, μη χάνεις το κέφι σου και όλα θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει… Γι’ αυτό πρόσεχε μην πέσεις!!!

Η δουλειά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ όσο νομίζεις, και όλα εξελίσσονται θετικά. Μην αγχώνεσαι άδικα, μείνε πιστός στο πρόγραμμα και στο οργανόγραμμά σου και θα δεις ότι οι υποθέσεις σου θα πορευτούν στο δρόμο που εσύ τις έχεις τοποθετήσει.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ... Τρία πράγματα φθείρουν τη ζωή: Ο Εγωισμός, ο Θυμός και η Υπεροψία...

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ... 5,18,33,48.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα σχέδιά σου προχωράνε με αργούς ρυθμούς, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε προβληματίζει, Όταν θέλεις κάτι πολύ, το πετυχαίνεις ότι κι αν γίνει, χάρη στις ικανότητες αλλά και το πείσμα σου, που δεν αφήνει τίποτα να του ξεφύγει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου για όσα σκέφτεσαι και κυρίως για όσα αφορούν στο κοινό σας μέλλον. Αν του δώσεις να τα καταλάβει, θα έχεις και την υποστήριξη και την βοήθεια του. Εσένα που η μοναξιά σου έχει γίνει πλέον μόνιμη παρέα, οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτές τις μέρες θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από αυτή μια και καλή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Αν πάρεις την απόφαση να εργαστείς με υπευθυνότητα θα δεις ότι τα οικονομικά σου θα καλυτερεύσουν και οι συνεργάτες γύρω σου θα σε ανταμείψουν ...

ΣΥΜΒΟΥΛΗ... Kι εμείς που μπαίνουμε πάντα στη θέση των άλλων, τι καταλάβαμε τελικά..??? Χάσαμε τη δική μας...!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ... 9,16,23,31.

ΙΧΘΕΙΣ

Η επαφή με δικά σου άτομα θα χαρακτηρίσει αυτή την εβδομάδα. Είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσεις στους δικούς σου για όσα σε απασχολούν και να λύσεις ίσως και κάποια οικογενειακά θέματα, που σας έχουν απομακρύνει. Μην διστάσεις να ανοίξεις την καρδιά σου. Θα βρεις την ανταπόκριση και την κατανόηση, που θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Έχεις πολύ θετική ενέργεια και μπορείς να περάσεις όμορφα, σε ένα άκρως ερωτικό κλίμα με το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις σχέση, αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει στο δρόμο σου κάτι πολύ ενδιαφέρον, αρκεί μόνο να είσαι ανοιχτός για να το δεις και θετικός να το υποδεχτείς.

Η δουλειά σου έχει αρκετή ένταση και το άγχος κάποιες στιγμές θα σε κυριεύσει. Δείξε ηρεμία και όλα θα κινηθούν προς τα εκεί που θέλεις. Θα έχεις τη βοήθεια των συναδέλφων σου και με λίγη υπομονή, θα τελειώσεις με εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου πάντως βελτιώνονται και μπορείς να πετύχεις ίσως μια αύξηση των εσόδων σου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ... Όταν υπέροχοι άνθρωποι είναι στη ζωή σου... η καθημερινότητα έχει το ομορφότερο χρώμα!!!!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ... 5,26,32,34.