Τσιτσιπάς για Ρουβά και Βίσση: «Ποιοι είναι αυτοί; Είναι καλοί; Δεν τους ξέρω» Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 12:26

Πολλά συγχαρητήρια μηνύματα από πολιτικούς, καλλιτέχνες και ανθρώπους που δεν είχε ξανακούσει ποτέ στη ζωή του, έλαβε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την εντυπωσιακή του πορεία στο Open της Αυστραλίας, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά αποκλείοντας τον Ρότζερ Φέντερερ,

Ο νεαρός τενίστας παραχώρησε μια συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ στην οποία αναφέρθηκε και σε κάποια μηνύματα που δέχθηκε από Έλληνες διάσημους, μεταξύ των οποίων ήταν και δυο από τον Σάκη Ρουβά και την Άννα Βίσση.

«Πράγματι δέχθηκα μηνύματα από τον Σάκη Ρουβά και την Άννα Βίσση αλλά δεν τους ξέρω. Είναι καλοί;» ανέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς σύμφωνα με όσα μετέφερε στον αέρα του «Πρωινού» ο Άρης Καβατζίκης.

Και ναι μεν το πάνελ του «Πρωινού» έκφρασε έκπληξη που κάποιος 20χρονος δεν γνωρίζει αυτούς τους «ογκόλιθους» του ελληνικού τραγουδιού και λάιφσταϊλ, αλλά η πραγματικότητα είναι πως για τα νέα παιδιά αυτά τα ονόματα ακούγονται κάπως σαν την… Βέμπο.

Πάντως, ο νεαρός τενίστας δεν ζει στο εξωτερικό μόνιμα, αλλά μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ της Ελλάδας και των χωρών όπου παίζει αγώνες ή προπονείται, ενώ διευκρίνισε πώς από τους τραγουδιστές της χώρας μας σίγουρα ξέρει έναν, τον Αντώνη Ρέμο, αν και ποτέ του δεν έχει πάει σε μπουζούκια ή σε ανάλογο κέντρο διασκέδασης.