(ΦΩΤΟ) Χρύσα Ανδρουτσοπούλου: Η φοιτήτρια από την Πάτρα που καίει... καρδιές Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 12:23

Η φοιτήτρια από την Πάτρα συστήνεται σε όσους δεν τη γνωρίζουν. Σπουδάζει χημεία στο Πανεπιστήμιο Πατρών...

και προκαλεί… χημικές αντιδράσεις ακόμη και στο πέρασμά της. Ο λόγος για την πανέμορφη Χρύσα Ανδρουτσοπούλου η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στον διαγωνισμό ομορφιας Μις Υφήλιος 2018.

Η Χρύσα είναι Πατρινή, έχει ύψος 1,76 και σπουδάζει στο τμήμα χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών. Στον χώρο του μόντελινγκ δεν είναι καινούρια καθώς στέφθηκε αναπληρωματική ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ το 2017, ενώ έχει κερδίσει και τον τίτλο ΣΤΑΡ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2016. Με την εμπειρία και την όμορφη εμφάνισή της, η νεαρή Πατρινη σίγουρα θα αποδειχθεί ισχυρός ανταγωνιστής στη φετινή εκδήλωση Μις Υφήλιος.

Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης του διαγωνισμού Miss Earth ανακοίνωσαν και επίσημα τα νέα της εκπροσώπησης της Χρύσας στις 14 Αυγούστου. Με την εμπειρία της την ομορφιά της και την κατάλληλη καθοδήγηση, τίθεται με σοβαρές προϋποθέσεις μεταξύ των άλλων διαγωνιζομένων για τον τίτλο της Miss Earth 2018. «Σίγουρα είμαι αγχωμένη γιατί θα ήθελα να φέρω μια καλή θέση για την Ελλάδα. Αλλά από την άλλη πλευρά, νιώθω χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να λαβω μέρος σε παγκόσμιο διαγωνισμό. Επίσης, θα ήθελα να τονίσω ότι το Miss Earth δεν είναι ένας απλός διαγωνισμός ομορφιάς, αλλα προωθεί ταυτόχρονα και την περιβαλλοντική συνείδηση» λέει η ίδια λίγο πριν τη μάχη στις Φιλιππίνες…

«Αν δεν κερδίσω, θα είναι μια εμπειρία ζωής, και θα συνεχίσω με τις σπουδές μου. Αν κερδίσω θα προσπαθησω να προωθησω τη χωρα μου και να γίνω πρέσβειρα του περιβάλλοντος».