(ΒΙΝΤΕΟ) Survivor 2: Γιατί ενοχλήθηκε η Σαλταφερίδου με τη συμπεριφορά της Δαλάκα Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 10:09

Στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor η Εύη Σαλταφερίδου εξέφρασε την ενόχληση που έχει τις τελευταίες ημέρες με την Κατερίνα Δαλάκα.

«Κι εμείς αλλάξαμε καλύβα, αλλά μία κίνηση προς την άλλη μεριά την κάναμε. Εμένα με έχει ενοχλήσει. Δεν είμαι νευριασμένη, αλλά με πείραξε γιατί είχα καλές σχέσεις με κάποια άτομα. Θα κάνεις κίνηση μία, δύο, τρεις φορές, αλλά μετά από ένα σημείο νομίζεις ότι ενοχλείς ή ότι άλλαξε κάτι. Ναι, προφανώς και μιλάω για την Κατερίνα», είπε η Εύη Σαλταφερίδου.

«Από τις τρεις μέρες που έχουν αλλάξει οι ομάδες, τη μία μέρα τα παιδιά έλειπαν εντελώς από την παραλία. Τη δεύτερη λείπαμε εμείς στην επικοινωνία και δεν έχουμε ακόμα κάτσει. Και είναι λογικό με τη Μελίνα, τη Βιργινία, τον Χάρη και τον Κωνσταντίνα να οργανωθούμε…

Εννοείται ότι με την Εύη έξω από το παιχνίδι θα είμαστε κάθε μέρα μαζί. Αλλά δεν μπορώ εγώ να σπαταλήσω χρόνο, γέλια και χαρές, σε ηλιοθεραπεία και σε τέτοια και να μην δώσω χρόνο στην ομάδα αυτή που πρέπει να γίνει πολύ δυνατή», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα.

Δείτε όσα είπαν Σαλταφερίδου – Δαλάκα στο Survivor…

 

zappit.gr