(ΒΙΝΤΕΟ) Survivor 2: Ροδάνθη για Δαλάκα: «Ήθελε να βγάλει πάλι μπροστά τον εαυτό της» Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 09:45

Η επιλογή που έκανε η Κατερίνα Δαλάκα στο αγώνισμα του Survivor 2 δεν άρεσε ούτε στη Ροδάνθη Καπαρού, ούτε στην Εύη Σαλταφερίδου. Η πρώτη, μάλιστα, εμφανίστηκε ενοχλημένη την αντίπαλό της, ενώ η δεύτερη τόνισε πως η επιλογή της ήταν εγωιστική.

Στον αγώνα η Ροδάνθη επικαλέστηκε πρόβλημα με τους φακούς επαφής της και την πισίνα της πίστας και δήλωσε ότι δεν θα παίξει. Επειδή όμως οι γιατροί δήλωσαν ότι μπορεί να παίξει, η ομάδα της παίρνει ποινή. Τα κορίτσια των Διασήμων μπορούσαν να επιλέξουν όποιον αντίπαλο ήθελαν στις κούρσες που θα είχαν τη Ροδάνθη αντίπαλο. Η Δαλάκα τους ξάφνιασε όλους όταν επέλεξε τον Νάσο, τον οποίο και κέρδισε.

«Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζω πολύ καλά την Κατερίνα και ξέρω ότι μπορεί να ανταγωνιστεί όλους τους παίκτες μέσα στο Survivor. Είναι δυνατή παίκτρια και δυνατός χαρακτήρας. Η Κατερίνα τα συνδυάζει αυτά τα δύο και θεωρώ ότι όποιον άντρα και αν επέλεγε, είτε κέρδιζε είτε έχανε, θα τον ανταγωνιζόταν πάρα πολύ καλά. Ωστόσο η επιλογή που έκανε χθες εμένα μου φάνηκε πολύ εγωιστική. Γιατί μπορεί να μην έφερνε έναν πόντο στην ομάδα της… Πήρε την ομάδα στις πλάτες της. Απλά χθες μου φάνηκε λίγο κάπως…», είπε μεταξύ άλλων η Εύη Σαλταφερίδου.

«Θεωρώ ότι η Κατερίνα λειτούργησε πιο πολύ με το εγώ παρά με την ομάδα. Ήθελε να βγάλει μπροστά τον εαυτό της και να προκαλέσει έναν άντρα. Δεν το θεωρώ ευγενικό, όταν μια γυναίκα προκαλεί έναν άντρα διότι τον υποτιμάει. Παρ’ όλα αυτά το ενστερνίστηκε όλη η ομάδα και αυτό είναι που μου κάνει περισσότερη εντύπωση γιατί δεν ήξεραν ότι θα κέρδιζε. Οι πιθανότητες λογικά ήταν ότι θα έχανε. Της βγήκε τελείως τυχαία γιατί δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα είναι καλύτερη από τον Νάσο, διότι είναι και άντρας και έχει άλλη δύναμη και άλλη ταχύτητα. Πιστεύω ότι ο Νάσος το έχασε επειδή αγχώθηκε», είπε η Ροδάνθη Καπαρού.