(ΒΙΝΤΕΟ) Survivor 2: Εξοργισμένες Δαλάκα – Μεταξά «Μας κοιτούσαν ειρωνικά και γελούσαν…» Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018 13:59

Στο χθεσινό αγώνισμα του Survivor ο Πάνος Θεοδώρου έκανε μια απίστευτα προκλητική κίνηση στην Κατερίνα Δαλάκα. Το συγκεκριμένο περιστατικό συζητήθηκε αργότερα από τους Διάσημους, με τη Μελίνα Μεταξά να τονίζει, ουσιαστικά, πως ήταν κάτι άνανδρο.

«Ο Πάνος γύρισε και φώναξε και μου έδειξε το δάχτυλο “ναι” μπροστά στα μούτρα μου. Σαν να μου λέει “τζάμπα φωνάζετε, εγώ είμαι ο καλύτερος”. Με προσέβαλε πολύ αυτό το γεγονός. Δεν με έχει ξαναπροσβάλει ποτέ κανείς ούτε με χειρονομία, ούτε με έχει βρίσει ποτέ κανείς. Φυσικά και δεν θα το άφηνα έτσι. Εννοείται ότι με ενοχλεί το λέω στον άλλον. Όταν είσαι ο καλύτερος, αν θεωρεί τον εαυτό του καλό, δεν χρειάζεται να γυρίσεις μπροστά στα μούτρα μιας κοπέλας και να πεις “ναι”. Κι εγώ πανηγυρίζω έντονα, αλλά ποτέ δεν έχω γυρίσει να κοιτάξω τους Μαχητές», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Το σκηνικό που έγινε με τον Πάνο και την Κατερίνα εμένα προσωπικά με ενόχλησε πάρα πολύ. Είμαι άνθρωπος που λέω ότι ο καθένας μπορεί με τον δικό του τρόπο να πανηγυρίζει, να εκδηλώνεται… Να βγάζει προς τα έξω αυτό που αισθάνεται. Αλλά ποτέ ένας άντρας δεν πηγαίνει στα μούτρα μιας γυναίκας να φωνάζει σαν αγρίμι. Τι είναι αυτό το πράγμα; Από πού ήρθε; Για μένα ήταν Χ! Τον έπιασα μετά και του είπα ότι είναι αδικαιολόγητος», είπε η Μελίνα Μεταξά.

Δείτε όσα είπαν οι δύο παίκτριες…