(Βίντεο) Το ΧΩΝΙ απαντά στον Γεωργιάδη: Αδωνι, «πατσαβούρα» είσαι και φαίνεσαι! Και πρόσεξε μην πάθεις τίποτα, γιατί το γλέντι τώρα ξεκινά… Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018 13:08


Το ΧΩΝΙ κρατάει ο Μάνος Κακλαμάνος: Ακου, Αδωνι, για να είμαστε συνεννοημένοι (όπως σου αρέσει να λες)...

Αδωνι Γεωργιάδη, ξέρεις καλά ότι (και) αυτή τη φορά, σε έχουμε πιάσει στα πράσα, να λες ψέματα. Όταν σε ρωτούσαμε –το Δεκέμβριο του 2013- αν το μοντέλο Ιωάννα Δεμεντή εργάζεται στο γραφείο σου, εσύ μας έλεγες ότι είναι εθελόντρια...

ADONHS TWEET KITRINO

... ενώ σήμερα ξέρουμε ότι εκείνη ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ πληρωνόταν από το ΚΕΕΛΠΝΟ!

Γιατί είναι μεταξύ αυτών των 23 που υπέγραψαν συμβάσεις με το ΚΕΕΛΠΝΟ επί υπουργίας σου (από τους οποίους στην αρχή δήθεν δεν θυμόσουν κανέναν, αλλά μετά θυμήθηκες τους 13, που ως δια μαγείας βρέθηκαν και στο γραφείο σου. Ο,τι να ‘ναι…)

Ησουν υπουργός και έλεγες ψέματα συνειδητά στους δημοσιογράφους! Και χθες στην εξεταστική το ομολόγησες, λέγοντας ότι τότε «κακώς το είπες αυτό». Δηλαδή, έλεγες ψέματα συνειδητά. Αυτό σημαίνει το… «κακώς το είπα αυτό».


Φυσικά, το ότι είσαι ψεύτης δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει. Γιατί θυμάσαι ότι σε έχουμε πιάσει να λες ψέματα και στην περίπτωση της Αργεντινής (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ και ΕΔΩ), που είχες καταθέσει στη Βουλή ένα προπέρσινο έγγραφο (το θυμάσαι εκείνο το τεράστιο γλέντι που σου είχαμε κάνει στο twitter;), τότε που μας έβριζες και μας απειλούσες, αν και γράφαμε κάτι που γνώριζες ότι ήταν αλήθεια, μέχρι που αργότερα αναγκάστηκες να το παραδεχθείς, με επιστολή μάλιστα στην εφημερίδα μας!

Σαν απολογητικό κουταβάκι. Τότε που από «σκληρός του μνημονίου» έγινες μπροστά μας… ζελές! Μα, πόσο σε είχε ξεφτιλίσει τότε Το ΧΩΝΙ…

Όμως, ας επιστρέψουμε στο ΚΕΕΛΠΝΟ και πάλι.

Αδωνι, το ότι είπες ψέματα Στο ΧΩΝΙ είναι το λιγότερο σ’ αυτή την ιστορία. Να σου πούμε ποιο είναι το κυρίως ενδιαφέρον; Το ότι ομολόγησες πως αυτούς τους συνεργάτες σου, που είχες πάρει τότε στο γραφείο σου μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ, και που τώρα ερευνά η εξεταστική για την Υγεία… τους έκρυβες! Μα, ποιος αθώος το κάνει αυτό;

Αδωνι, αν ήταν όλα νόμιμα και ηθικά, όπως λες τώρα, γιατί τότε δεν έλεγες την αλήθεια και σε μας; Γιατί τότε δεν μας απαντούσες αυτά που λες σήμερα στην εξεταστική ότι δήθεν ήταν ικανότατα στελέχη, που εργάζονταν για τη φουκαριάρα τη μάνα τους; Γιατί αναγκαζόσουν να λες ψέματα;

Εχουμε μια απάντηση. Τη θες; Διότι ήθελες πάση θυσία να αποφύγεις την επόμενη ερώτησή μας, που θα ήταν «πόσα παίρνει και από πού πληρώνεται». Και αν τυχόν μας απαντούσες την αλήθεια (δηλαδή από το ΚΕΕΛΠΝΟ), τότε ήξερες ότι δεν θα σε έσωζε τίποτα, γιατί η έρευνα θα άνοιγε επικίνδυνα!

Αυτό έκανες, Αδωνι, υπουργέ Υγείας… νανοβιονικέ. Τους έκρυβες. Και χθες, στην εξεταστική, το ομολόγησες.

Προφανώς, και αντιλαμβάνεσαι ότι η επόμενη περίοδος θα είναι πολύ δύσκολη για σένα, και μιλάμε μόνο για το ΚΕΕΛΠΝΟ. Επειδή, όμως, έχεις γίνει ο αγαπημένος μας γελωτοποιός, θα θέλαμε να σου δώσουμε και κάποιες συμβουλές, που σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμες. Ακου προσεκτικά, λοιπόν….

Μην τσιρίζεις σαν τη γκόμενα, κάθε φορά που στριμώχνεσαι, γιατί έτσι δεν βγάζεις αγανάκτηση αλλά ενοχή.

Μην κουνάς τα χέρια σου, σαν χιμπατζής, γιατί αυτό σου δημιουργεί ένταση και το πρόσωπό σου κοκκινίζει σαν τον κώλο της μαϊμούς.

Και τέλος, κράτα την ψυχραιμία σου, γιατί –στο λέμε σοβαρά- υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος να πάθεις κανά εγκεφαλικό το προσεχές διάστημα, αν συνεχίσεις έτσι. Επειδή σε παρακολουθούμε, έχουμε καταλάβει ότι έρχονται στιγμές που σου κόβεται η ανάσα. Πρόσεξε, λοιπόν, μην πάθεις τίποτα.

Γιατί σε θέλουμε όρθιο το επόμενο διάστημα. Γιατί έχουμε πολύ γέλιο να ρίξουμε ακόμα μαζί σου. Αυτό δεν ήταν τίποτα….

Οσον αφορά το χαρακτηρισμό «πατσαβούρα» που χρησιμοποίησες για την εφημερίδα μας, καλό είναι να τον θυμάσαι. Θα έρθει σύντομα η ώρα, που θα αποδειχθεί το ποιος είναι η πραγματική πατσαβούρα της πολιτικής Ιστορίας του τόπου. Και τότε, θα αναδημοσιεύσουμε το παρόν κείμενο και θα σου το αφιερώσουμε.

Μέχρι τότε, υπογλώσσια και υπομονή.

Ματς, μουτς…

186261b5ced159e3c309c481f8f907db XL