Πολάκης: «Οσο κι αν έχετε ψάξει σε πέντε γενιές οριζοντίως και δέκα καθέτως δεν μας βρίσκετε πουθενά. Είμαστε καθαροί» Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018 17:33

«Οποια πέτρα και να σηκώσεις βρίσκεις φίδια, σκορπιούς, έχιδνες και σαρανταποδαρούσες», τόνισε ο Πολάκης αναφερόμενος σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

«Πυρά» κατά της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με αφορμή την πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής από την Ν.Δ.

Όπως ανέφερε ο κ. Πολάκης, η κυβέρνηση κατηγορείται γιατί, μεταξύ άλλων, αύξησε τους προϋπολογισμούς των νοσοκομείων σε μνημονιακή εποχή, γιατί επανάφερε το σύστημα του άγονου αγροτικού γιατρού, γιατί πήρε τον διαγωνισμό που προμήθευσε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, γιατι η δωρεά του Νιάρχου υλοποιείται, γιατί φτιάχτηκε το κέντρο αεροδιακομιδών στη Σύρο, γιατί αύξησε τον προϋπολογισμό του ΕΚΑΒ και ξεπληρώνει τα χρέη τα δικά σας, γιατί έδιωξε τους εργολάβους από τα νοσοκομεία.

«Για όλα αυτά μας κατηγορείτε», τόνισε ο αν. υπουργός Υγείας, προσθέτοντας ότι η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ έφτιαξε ένα κράτος που «όποια πέτρα και να σηκώσεις βρίσκεις φίδια, σκορπιούς, έχιδνες και σαρανταποδαρούσες».

«Ότι προσπάθεια κι αν κάνετε, όσο κι αν έχετε ψάξει σε πέντε γενιές οριζοντίως και δέκα καθέτως δεν θα μας βρείτε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, ο κ. Πολάκης ανέφερε ότι δεν χρωστά πουθενά, ενώ αφιέρωσε και μία μαντινάδα. «Δε θέλω δανεικά φτερά με φτάνουν τα δικά μου έτσι κι αλλιώς ζηλεύουνε πολλοί το πέταγμά μου».